Mladić koji je udavio devojku i pobegao! (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama nesrećna devojka pronađena je mrtva u krevetu sa hematomom na vratu. Naime osumnjičeni mladić je navodno iz stana posle ubistva pozvao telefonom svog druga i rekao mu:

"Posvađali smo se, mislim da sam je ubio. Dođi u njen stan", rekao je navodno Aleksandar. Njegov drug po dolasku u stan odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć, dok je Aleksandar pobegao pre dolaska policijske patrole.

(old_image)

Navodno kao glavni motiv zločina spominje se ljubomora, a policija još ispituje ove navode.

Zanimljivo je da niko od komšija zadavljene devojke nije čuo nikakvu buku ili dozivanje u pomoć, kao i da se ubistvo dogodilo do dolaska policije.

Prema nezvaničnim informacijama Stela se sa Aleksandrom Š. preselila u iznajmljeni stan u naselju Medaković pre nekoliko meseci, kada se ona navodno zaposlila u jednoj velikoj farmaceutskoj kući.
(old_image)

Policija i dalje intenzivno traga za njenim momkom Aleksandrom Š. koji se sumnjiči za ovo ubistvo.

(old_image)

Stela je koliko se može saznati sa njene Fejsbuk stranice završila medicinski fakultet, a povodom toga 13, jula 2012 ostavila je značajan post:

“ Neopisiva sreća, ludilo, uzbuđenje jer dva slova menjaju stvar…. Dr Stela Gundelj. Gotov Fakultet", napisala je tragično nastradala Stela.

Tekst: Kurir

Pogledajte još