Tenzije kod Hrvata, Srna napao Šukera: Skini se pa istrči ti protiv Srbije

0

Sve su veće tenzije uoči duela Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za Mundijal, u hrvatskim redovima došlo je do sukoba na relaciji predsednika NHS Davora Šukera i kapitena Darija Srne.

Prvi čovek hrvatskog fudbala Davor Šuker je pre nekoliko dana rekao kapitenu tima Dariju Srni da igrači neće moći da računaju na karte za meč.

Kako prenose hrvatski mediji, došlo je do verbalnog sukoba Šukera i Srne, koji je na kraju predsedniku rekao: “Onda se ti skini pa istrči protiv Srbije”.

Navodni sukob kojem je prema pisanju medija prisustvovao i Luka Modrić, niko nije komentarisao.

Istorija je na strani Srne i igrača. Kako je to izgledalo 1999. godine uoči poslednjeg duela dve selekcije (tada je postojala SR Jugoslavija) objasnio je Ćiro Blažević.

“Šuker? Pa on je uvek morao da dobije sve što hoće, jer inače, kaže, neće da igra! Ma, svi su dobili šta su i koliko hteli, ali, naravno, ako je bilo razumno. Jasno je da nećeš tražii hiljadu ulaznica, ali ne možeš igraču dati ni samo dve. Izgubio sam i prijatelje zbog ulaznica, jer ih naravno nisam imao za sve”, govorio je Blažević poslije zagrebačke utakmice s Jugoslavijom u jesen 1999.

(Izvor:B92)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.