Novi Sad: Na autobuskom stajalištu uboden mladić

0

Na autobuskom stajalištu u Temerinskoj ulici u Novom Sadu, došlo je do incidenta u kojem je D. I. (19) iz Novog Sada lakše povreden.

Devetnestogodišnjak je učenik Tehničke škole „Pavle Savic”, koji je sa godinu dana starijim drugom čekao autobus na stajalištu, kada se zaustavila crvena “Škoda”.

Dok su njih dvojica čekali autobus, zaustavio se auto u kojem su bila četiri mladića. Posle kraće verbalne svađe, jedan mladić iz automobila je potegao nož i ubo u desnu butinu učenika srednje škole. Godinu dana starijeg mladića koji je bio u društvu sa povređenim, nepoznati nije dirao. Napadači su zatim odmah pobegli, a povređenom učeniku ukazana je pomoć u Klinickom centru Vojvodine i on je sa lakšim povredama pušten na kućno lečenje, kaže izvor Kurira.

Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog najnovijeg incidenta, a protiv nepoznatog napadača je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Prema nezvaničnim saznanjima ne isključuje se mogućnost da je ovo još jedan u nizu navijačkih obračuna, koji su se u poslednje vreme dogodili na području Novog Sada.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.