Sergej Ćetković pevao za zaljubljene!

- Dobro veče Beograde, po drugi put. Večeras pevamo samo o ljubavi, za vas koji ste zaljubljeni i za vas koji ćete se večeras možda zaljubiti. Trudili smo se da večeras odaberemo dobre pesme kako bi svi otišli kući zadovoljni i, naravno, zaljubljeni – izjavio je Sergej, a zatim zapevao neke od svojih najvećih hitova.

Podršku Ćetkoviću na bini pružio je dečiji hor "Horislavci" koji je dobio velike ovacije.

U koncertu su uživali i Vesna Dedić, Aleksandra Gudelj i Ogi Radivojević koji je došao u pratnji supruge i mnoge druge poznate ličnosti.

(old_image)

Atmosferu su dodatno zagrejali plesači koji su izvodili elemente ritmičke gimnastike dok su se spuštali sa krova hale na sajlama.

"Srce za Tijanu"

Koncertni DVD sa snimkom nastupa u Kombank Areni 2010. prodavao se na ovom koncertu po ceni od 200 dinara, a Sergej je odlučio da sav prihod ostvaren na taj način ide u korist osmogodišnje Tijane Ognjenović, koja očekuje transplataciju srca.

Viđeno je u publici mnogo igre, poljubaca, iskrenih emocija uz taktove poznatih pesama, a ovaj spektakularni koncert upotpunio je jedan mladić iz publike koga je Sergej pozvao na binu i zajedno sa njim fenomenalno otpevao pesmu "Nije htjela" Kemala Montena.
Mladić je nagrađen aplauzom, a iskoristio je priliku da još jednom ponovi svojoj devojci koliko je voli.

Veče lepih pesama, emocija, pozitivnih vibracija i ljubavi je iza nas - ostaje nada da će Sergej imati još mnogo ovakvih koncerata.Pogledajte i na "jutjubu" delić sinoćne atmosfere:

(Foto: Biljana Ninić)

Pogledajte još