Mladić koji je zbog ljubomore udavio devojku, plakao kao dete kada su ga hapsili

- Policajci su proveravali sve lokacije na kojima bi Aleksandar mogao da se krije. Posetili su njegovu porodičnu kuću kod Topole, a pod prismotrom je bio i studentski dom na Karaburmi, gde je nekad živeo. U tom domu i dalje mu žive prijatelji i cimeri, kod kojih je često spavao i boravio kao ilegalac - kaže izvor Kurira iz istrage.

Policajci su juče oko šest sati ugledali Aleksandra Š. i krenuli da ga legitimišu.
- Kad ih je ugledao, Aleksandar je počeo da beži. Utrčao je u dom i popeo se na krov zgrade. Približio se ivici i povikao: „Ne prilazite mi! Skočiću, ubiću se“! Bio je mnogo potresen, sve vreme je plakao - kaže naš sagovornik.

Policajci su ipak posle desetak minuta ubedili Aleksandra da se preda.
- Dok su ga policajci privodili, plakao je kao dete i ponavljao: „Šta sam to učinio, nisam hteo da ubijem Stelu, nisam hteo“ - kaže izvor Kurira.

Aleksandar Š. je, prema rečima izvora Kurira, na saslušanju u policiji priznao zločin.
- Rekao je da je bio zaljubljen u Stelu, ali da je sumnjao da ga vara. Mladić je bio bolesno ljubomoran i posesivan - kaže sagovornik Kurira.

Roditelji i rođaci Aleksandra Š., koji žive u selu Krćevac kod Mladenovca, juče nisu želeli da razgovaraju s novinarima.
- Ne primamo novinare. Molim vas da odete - bilo je sve što nam je rekla žena koju smo zatekli u Aleksandrovoj kući.

Meštani Krćevca šokirani su saznanjem da je Aleksandar ubio devojku. Oni koji su i pristali da nešto kažu o Aleksandrovoj porodici imaju samo reči hvale!

- Aleksandrovi roditelji Dragan i Ceca, kao i njegov stariji brat predivni su ljudi, pravi domaćini. I Aleksandar je bio dobro dete, nikada nije bio nasilan. Šta se s njim desilo pa je napravio ovako nešto, ne mogu da razumem - kazao je jedan komšija.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Aleksandar Š. je posle zločina majci i bratu s mobilnog telefona poslao SMS poruke.

- Aleksandar je majci u poruci napisao: „Mama, volim te!“ Poruku je poslao u sredu oko 8.30 sati, pa postoji mogućnost da je devojku ubio tokom noći. Stelino telo pronađeno je dva sata kasnije - kaže izvor Kurira iz policije.

Kurir

Pogledajte još