Strašno: Sestra na internetu videla da je Stela mrtva

- Zlato moje, sreća moja. Toliko je bila uspešna, toliko je bila napredna. Ponos moj! Pogledajte njene slike s proslave diplome, slavili smo zajedno, bili smo srećni. Kada je u septembru diplomirala i postala doktorka, odštampala nam je zahvalnice sa svojom slikom, a sada čekam da mi moja Stelica stigne u sanduku. Joj, mnogo je teško, previše boli - plakala je neutešno Erka, baka ubijene Stele Gundelj (25). Ona je bila sama u kući tuge u Staroj Pazovi, budući da su Stelini roditelji Dragan i Katica otišli u Beograd da preuzmu telo ćerke.

- Nismo ni znali da je ona ubijena, niko nam nije javio. Njena sestra Lea je to videla na internetu. Dete se šokiralo i odmah je pozvala majku i rekla joj: „Mama, videla sam na portalima da je Stela mrtva, je li to istina?“ Ona je već dva dana pod lekovima, ne možemo da je smirimo - očajna je Stelina baka, koja se nije odvajala od unukine slike.

Ona kaže da je Stelina majka Katica bez razmišljanja odmah sela u automobil i krenula za Beograd. Tamo su joj potvrdili najstrašniju vest!

- Kada mi je javila, ceo svet mi se srušio. Ne znam mnogo o tom Aleksandru, znam samo da su oni raskinuli, da ga je ona ostavila - kaže neutešna starica.

Dom porodice Gundelj u Staroj Pazovi juče je postao dom tuge.

Izvor: Kurir

Pogledajte još