Osoblje hotela prekinulo meč Zvezde i Šahtjora

Paradoksalno, utakmica je prekinuta na insistiranje osoblja hotela "Arkadija". Tokom prvog poluvremena padala je kiša i duvao jak vetar, a domaćini su procenili da bi nastavak meča upropastio travnatu podlogu terena u okviru hotelskog kompleksa.

Predstavnici Crvene zvezde i Šahtjora pokušali su da nađu zajednički jezik sa osobljem "Arkadije", ali razgovori nisu urodili plodom i susret je prekinut, kao i svi ostali mečevi tog hotelskog kompleksa.

Golove za crveno-bele postigli su Mihajlović u 16. i Kadu u 28. minutu.

Trener Aleksandar Janković izveo je postavu Vesić, Vešović, Reljić, Mikić, Krneta, Mijailović, Garido, Dimitrijević, Milunović, Mihajlović, Kadu.

"Šteta što nismo igrali i drugo poluvreme. U prvom delu viđen je lep fudbal, jer smo za rivala imali ekipu koja je dinamična, dosta trči i koja je prvenstveno školovana i tehnički odlično potkovana. Međutim, šta je tu je, viša sila nas je sprečila da igramo i drugi deo. Zadovoljan sam zalaganjem svih igrača", izjavio je Janković, iskavši kako još nije odredio startnu postavu i da svi konkurišu za mesto u prvih 11.

"Momci su to shvatili na pravi način, što je svakako dobra stvar. Svi ispunjavaju sve zadatke bez pogovora i na tome im čestitam", kazao je Janković. Narednu proveru tokom priprema u Antaliji Crvena zvezda ima u nedelju protiv rumunskog Petrolula.

(Tanjug)

Pogledajte još