Nemoguće da ima 40 godina: Eva Hercigova zgodna i gola u bazenu

0

Češki supermodel, koja je na vrhuncu slave bila devedesetih godina – Eva Hercigova izgleda fantastično u svojoj četrdesetoj godini dok gola pozira u bazenu za kolekciju obuće sa potpisom Brajana Etvuda.

Seksi češkoj lepotici i jednoj od pravih supermodela devedesetih – Evi Hercigovoj, vreme, čini se, ne može ništa. Majka dvoje dece i uskoro četrdesetogodišnjakinja izgleda fantastično dok pozira gola u bazenu odevena samo u seksi stileto cipele sa potpisom dizajnera Brajna Etvuda.

SETIMO SE: Modne orgije Brajana Etvuda nepoželjne u Njujorku

Hercigova, koja je u srećnom braku od 2006. i trenutno je trudna sa trećim detetom, u svetu mode i advertajzinga zauvek će ostati zapamćena po reklami za “Wonderbra” iz 1994. godine pod nazivom “Hello Boys”, kao i nizu drugih kampanja koje je radila za poznate modne brendove.

Pre sadašnjeg braka, Hercigova je bila udata za Tika Toresa, bubnjara benda Bon Jovi. Oprobala se i u svetu glume, ali bez previše uspeha. Takođe, poznata je njena tužba protiv kanadske modne linije La Senza, koju je tužila jer nisu hteli da joj isplate honorar za katalog zato što se ošišala.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.