Kristen tuguje za Robom tako što nosi njegove prljave gaće?!

0

Već neko vreme, u Holivudu se šuška da popularna mlada glumica Kristen Stjuart i nije baš oličenje higijene. Međutim, najnovije glasine ipak zvuče preterano čak i za nju. Navodno, dečko Rob Petinson, koji snima filmu Australiji, toliko joj nedostaje da ne skida njegove prljave gaće sa sebe?!

Kristen je toliko pogodio raskid s Robertom da je počela da se ponaša veoma čudno. Čak nosi i Robertove prljave bokserice. Stalno mu piše pisma, šalje poruke i bila je slomljena kada nije želeo da mu dođe u posetu u Australiju gde snima svoj novi film. Petinsonu je cela priča oko nošenja prljavog veša veoma odvratna i ne može da veruje da bi to neko radio. On ne može da pređe preko njene afere s Rupertom Sandersom – prenosi “Showbizspy” najnovija šuškanja u Holivudu o najpopularnijem mladom palu Kristen Stjuart i Robu Petinsonu.

Ali, pre nego što je krenulo da se priča o “štrokavici Kristen”, poznata je i bila i priča o Robu koju svoju čuvenu frizuru je “pravio” tako što danima nije prao kosu. U šali je često i sam potvrđivao te priče.

Inače, Rob je trenutno u Australiji gde snima novi film “The Rover” koji najavljuje kao svoj najveći filmski projekt do sada.

Scenario je vrlo zahtevan. Ali to je definitivno jedan od najboljih scenarija koji sam imao u rukama otkad se bavim ovim poslom – kaže Petinson. Više o filmu “The Rover” saznajte od Roba lično u video klipu u nastavku…

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.