Kristen tuguje za Robom tako što nosi njegove prljave gaće?!

- Kristen je toliko pogodio raskid s Robertom da je počela da se ponaša veoma čudno. Čak nosi i Robertove prljave bokserice. Stalno mu piše pisma, šalje poruke i bila je slomljena kada nije želeo da mu dođe u posetu u Australiju gde snima svoj novi film. Petinsonu je cela priča oko nošenja prljavog veša veoma odvratna i ne može da veruje da bi to neko radio. On ne može da pređe preko njene afere s Rupertom Sandersom - prenosi "Showbizspy" najnovija šuškanja u Holivudu o najpopularnijem mladom palu Kristen Stjuart i Robu Petinsonu.

Ali, pre nego što je krenulo da se priča o "štrokavici Kristen", poznata je i bila i priča o Robu koju svoju čuvenu frizuru je "pravio" tako što danima nije prao kosu. U šali je često i sam potvrđivao te priče.

Inače, Rob je trenutno u Australiji gde snima novi film "The Rover" koji najavljuje kao svoj najveći filmski projekt do sada.

- Scenario je vrlo zahtevan. Ali to je definitivno jedan od najboljih scenarija koji sam imao u rukama otkad se bavim ovim poslom - kaže Petinson. Više o filmu "The Rover" saznajte od Roba lično u video klipu u nastavku...

Pogledajte još