Partizan remizirao sa Goricom

Fudbaleri Partizana se nalaze na pripremama u Portorožu, gde će ostati do 20. februara. Poslednju pripremnu utakmicu srpski šampion igraće 19. februara, od 17 sati protiv fudbalskog kluba Luka Koper.

Gorica je povela golom Mihe Mevlje u 16. minutu, a izjednačio je Marko Šćepović u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena iz jedanaesterca.

Partizan je na početku napadao, ali su domaći poveli. Posle ubačene duge lopte sa centra fudbaleri Partizana su mislili da je ofsajd, ali je Mevlja nastavio akciju, iskoristio povratnu loptu i savladao golmana crno-belih Petrovića.

Petrović je nakon toga odbranio dve dobre šanse, kada su u prilici bili Jani Šturm i Miha Gregorič.

Fudbaleri Partizana su posle toga pojačali napade, a prvu veliku priliku imali su u 39. minutu kada je posle dodavanja Saše Ilića Šćepović šutirao sa 16 metara, ali je golman slovenačkog tima uspeo da odbrani.

Nakon toga Nikola Ninković i Ilić su imali dobre šanse, ali nisu uspeli da postignu gol.

Partizan je izjednačio u prvom minutu sudijske nadoknade vremena posle penala, pošto je jedan igrač Gorice u šesnaestercu oborio Šćepovića. Napadač Partizana je sa 11 metara po zemlji poslao loptu u levu stranu gola.

Trener Partizana Vladimir Vermezović je u drugom poluvremenu promenio sve igrače osim Tomislava Pajovića, dok je njegov kolega Miran Srebrnič izveo tim iz prvog dela.

U drugom delu utakmice nije bilo golova, u šansama su bili Aleksandar Mitrović i Darko Brašanac ali nisu bili precizni. Sa druge strane neuspešni su bili Šturm i Gregorič.

U 92. minutu u velikoj prilici bio je Eliomar, ali je golman Simčić loptu izbio u korner. Posle ubacivanja lopte, Goran Lovre je mogao da donese pobedu Partizanu, ali je glavom šutirao pored gola.

Beta

Pogledajte još