“Tražim dečka da mi plaća račune”

U doba kada žene streme finansijskoj sigurnosti i nezavisnosti ova devojka, kojoj je najveći san udaja za bogatog fudbalera, bez stida priča o tome zašto nema dan radnog staža.

“Mislim da previše vredim da bih bila zaposlena. Zabavljam se sa momcima koji plaćaju moje račune. Rad je dosadan, zašto bi neko radio kada može da ima bogatog dečka?”, upitala se ova plavuša.

Ona je takođe za britanski “San” izjavila da je nije sramota da prizna da je sponzoruša, a smatra da bi mnoge devojke volele da žive kao ona.

“Trenutnog dečka sam upoznala u noćnom klubu, gde obično upoznajem sve momke, koji se nude da me obezbede. To je veoma lako. Ako raskinem sa jednim, sigurna sam da ću ubrzo naći drugog. Napustila sam školu sa 16 i upisala kurs za stjuardese, ali mi je to bilo jako dosadno”

Džo je do sada živela sa dva dečka koji su je vodili na Barbados i u Ameriku. Štaviše, ona navodi da je takav život zapravo veoma naporan posao, kao i da ne mari za mišljenje javnosti pošto ne smatra da bilo koga ugrožava svojim načinom života.

“Moja porodica nije oduševljena. Oni bi voleli da budem nezavisna i imam posao. Ali, ja volim glamurozan život. Mislim da je planiranje budućnosti dosadno, živim za momenat”, zaključila je ona.

Izvor: B92

Pogledajte još