Ja imam talenat: Školska tetkica i kantautor iz Čačka u finalu

Glasovi publike odlučuju koji kandidat prolazi direktno u finale, dok tročlani žiri sastavljen od Nataše Ninković, Ivana Bosiljčića i Ivana Tasovca odlučuje ko je drugi finalista između drugoplasiranog i trećeplasiranog kandidata po glasovima publike.

Publici i žiriju prvo su se svojim pole dance fitness-om predstavile Jelena i Nela iz Beograda i pritom izvele senzualnu tačku kombinujući akrobatiku i ples na šipci. Žiri je posebno ukazao na činjenicu da su Nela i Jelena znatno napredovale u odnosu na kvalifikacije.

Manja Marković (12) je oduševila svojim izvođenjem pesme „One night only“, a odmah za njom na veliku scenu izašao je Nikola Radović iz Čačka, radio voditelj, teniski sudija i kantautor tom prilikom izveo svoju autorsku numeru.

Vladan Krstić Kića iz grupe Yugoslavian Bboys je na originalan način predstavio brejkdens, dok je Jovana Raljić iz Banjaluke prilikom izvođenja poznate numere „Set fire to the rain“ objedinila svoje talente za pevanje i sviranje violine.

Brejkdens grupa „Ride Crew“ iz Crne Gore specijalno sastavljena za šou „Ja imam talnat“ predstavila se šesta po redu, a odmah za njima i vokalna grupa Rosini iz Niša koja je izvela a capella numeru, a ista je pored njihovih glasova bila praćena i specijalnom mimikom i glumom.

Jedno od najvećih iznenađenja po rečima žirija Hajnalka Buš iz Subotice predstavila se poslednja, svojim izvođenjem oduševila je publiku i žiri, i od školske tetkice transformisala se u bluz divu.

Zbog tehničkih poteškoća nastup Nikole Radovića iz Čačka je ponovljen.

Najveći broj glasova publike i direktni plasman u veliko finale osvojila je Hajnalka Buš, školska tetkica iz Subotice dok je žiri između grupe Rosini iz Niša i Nikole Radovića iz Čačka izabrala upravo Nikolu.

Hajnalka i Nikola su poslednji polufinalisti koji će se pridružiti ostalim kandidatima u velikom finalu. Finale šou programa „Ja imam talenat“ održaće se u nedelju, 24. Februara.

Pogledajte još