fbpx

Ana Nikolić u policiji: Ubistvo telohranitelja opomena Miši Banani?

Kako "Kurir" saznaje, ona će biti među prvim svedocima jer istražitelji ne isključuju mogućnost da je ubistvo telohranitelja naručeno kao opomena njenom bivšem dečku, visokorangiranom pripadniku klana Darka Šarića Rodoljubu Raduloviću zvanom Miša Banana da „pazi šta priča“. Radulović, koji je u bekstvu, navodno je bio veza između narko-bosa i mnogih političara i državnih funkcionera koje je Šarić finansirao.

- Radulović je i dalje mnogo vezan za pevačicu i još brine za njenu sigurnost iako je njihova burna veza okončana - prenose crnogorski mediji i navode da to nije prestalo ni kada je uplovio u emotivnu vezu sa Jasminom D., koja je bila uključena u njegove poslove.

Izvor "Kurira" iz policije objašnjava da bi pevačica trebalo da bude saslušana kako bi eventualno pomogla u otkrivanju motiva ubistva i počinioca.
- Ana nije dobila poziv za saslušanje. Ukoliko ga bude bilo, svakako će se odazvati jer joj je cilj da se sazna šta se dogodilo - kažu za "Kurir" iz pevačicinog PR tima.
Osim pevačice, u policiji bi među prvim svedocima trebalo da bude saslušana i supruga pokojnog Milačića, Ana.

- Verujemo da bi pevačicini iskazi, ali i udovice Dejana Milačića mogli da nam pomognu u pronalaženju ubice. Ono što nas najviše zanima jeste s kim je Milačić bio u sukobu i da li mu je neko pretio. Na saslušanje će biti pozvani i njegovi poznanici i poslovni saradnici, koji bi mogli da pomognu u pronalaženju traga do ubice - kaže izvor Kurira iz policije.

Milačić je bio i u sukobu s jednom navijačkom grupom Crvene zvezde s Novog Beograda, čije su vođe nedavno izašle iz zatvora, pa policija proverava i navijače.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.