Najluđi "Tarantinov trejler" ikada: Kristof Volc kao Isus, Bred Pit kao Sveti Petar u parodiji "DJesus Uncrossed"

0

Isus Hrist se vratio i spreman je na krvavu osvetu. Ne bira oružje – sve od katane do sačmare kako bi se osvetio Rimljanima za sve što su mu učinili. Krv pršti na sve strane baš kako Tarantino voli, ali ovog puta otkačena ekipa "Saturday Night Live" je ta koja organizuje ovaj krvavi pir!

Fanovi šoua “Saturday Night Live” (SNL) s nestrpljenjem su očekivali gostovanje sjajnog austrijskog glumca Kristofa Volca koga su u Holivudu proslavili Tarantinovi filmovi “Inglourious Basterds” i aktuelni “Django Unchained“. I, konačno, to se desilo, baš onako kako smo i očekivali: ludo i nezaboravno!

Pogledajte fantastični, smehotresni lažni trejler u Tarantino-stilu pod nazivom “DJesus Uncrossed” u kome je Kristof Volc niko drugi do Isus lično koji se vraća iz mrtvih spreman da se krvavo osveti Rimljanima… Pa, ovo se ipak ne prepričava, ovo morate da pogledate, jer tu su svi Tarantinovi miljenici: pored Volca, tu je i Bred Pit, Ving Rejms, Semjuel L. Džekson… Potpuni hit za sve Tarantinove fanove, a ponajviše fanove SNL. Fali samo još Uma Turman da nam srce bude OVOLIKO.

Ne propustite da pogledate i kako Kristof Volc i SNL vide budućno pape Benedikta XVI kada ode u penziju.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.