Čović: Završio sam sa Vujoševićem!

Prvi čovek crveno-belih ostao je miran na ono što je Vujošević izrekao na konferenciji posle utakmice između Crvene zvezde i Partizana (84:76) - da "velika sila kratko traje“ i da će uskoro napraviti brifing za medije na kojem će izneti neke zanimljive detalje vezane za finalni meč Kupa piše Kurir.

- Nemam nikakav komentar. Završio sam polemiku - bio je kratak Nebojša Čović.

Dušanu Vujoševiću teško je pao treći poraz Partizana od Crvene zvezde ove sezone.
- Svaka velika sila ima kratko trajanje. Biće još mečeva protiv Zvezde... Mislim da je utakmica bila korektna, a što se tiče ovih drugih stvari, borićemo se polako - rekao je trener Partizana, a potom prokomentarisao uvrede na svoj račun:

- Svašta se povlačilo po medijima od završetka Kupa. Uskoro ću posebno pričati o tome. Mislim da će biti interesantno. Niko nije mali, utakmica u Kragujevcu, pa policija da svoje tumačenje, a onda kada prođe nastavak, oglasi se da to nije njeno tumačenje. Želja da se tenzije smanje ne treba da prelazi određenu crvenu granicu. Poruke s tribina upućene meni nisu uopšte spontane, to je sve organizovano! Ja navijačima Partizana nikad nisam govorio šta da skandiraju.

Pogledajte još