Londonska prostitutka: Gađali su me jajima, lomili kosti, jurili pištoljem...

"Počela sam sa 17 godina, uz dečka koji mi je prodavao mnogo snova na koje sam ja pala, jer, znate dolazim iz kraja gde smo svi bili siromašni i želeli veće stvari. Nakon nekog vremena, taj dečko me je prebio i polomio mi kosti. Od tada radom sama", priča Nensi za Hafington Post.

Kaže da joj ovih dana ide lošije, jer zarađuje "samo" 300 ili 400 funti za noć. Kada je veče dobro, ide kući sa 700 ili 800 funti.

Nensi opsisuje opasni kraj u kome provodi noći i jedan poseban ćošak na kome najviše voli da radi: "Na ovom ćoški su me pljačkali, na ovom ćošku sam dobro zarađivala, hapšena sam na ovom ćošku, ali iz nekog razloga ne mogu da mu odolim."

Ona ima svoj stan, plaća račune i kupila je kola. Primila je bratanicu da živi sa njom, ali od devojčice krije kuda to nestaje noću: "Ona misli da svako veče idem kod dečka. Bojim se da joj kažem šta radim, bojim se osude. Moja porodica to ne bi razumela."

Od kako je postala "devojka za iznajmljivanje" nema ni jednog prijatelja. "Ne mogu da se poveravam devojkama sa ulice. Bojim se da će me "otkucati" svojim makroima, koji će me terati da radim za njih."

Do sada je bila hapšena više puta: "Najduže sam bila u zatvoru 19 sati. Ali to me ne obeshrabruje da nastavim sa poslom"

Nensi je, inače, školovana za medicinsku sestru. "Znam ja kako da nađem drugačiji posao, ali to vam je, kao, neću da čekam dve nedelje da zaradim ono što ovako zarađujem za jedno veče. Neću da mi uzimaju porez kada mogu da zadržim sav novac."

"Ovo sam odabrala. Devojke obično krenu ovim putem jer misle da je će sve biti samo zabava i novac. Ne znaju o muškarcima koji te uvuku u kola pa te pretuku, ne znaju da se neki ponašaju kao da ti njima treba da platiš ili o onima koji se zaustave smo da bi te gađali jajima ili potegli "utoku" na tebe.", uznemirujuće smireno priča Nensi o opasnostima zanata.

Međutim, ne ljuti se na nasilnike i one koji je psuju na ulici "Oni samo ne žele da viđaju devojke koje se u donjem vešu šetaju ulicom" i nada se da "bi možda bili blaži kada bi nas razumeli"

Da može, objasnila bi ljudima da nije svaka prostitutka "pogana". "Većina to radi da bi preživela".

Nensi kaže da će ovak posao napustiti kada "se ukaže prst sudbine".

Ali kada će se on pokazati? Kada je stave u zatvor na duže? Kada završi u bolnici slomljenih kostiju? Ili kada joj neka mušterija umesto novcem plati premlaćivanjem do smrti?

S media, Hafington Post

Pogledajte još