U Bosni brutalno pretučen Adil

0

Folk pevač Adil Maksutović, zet Džeja Ramadanovskog i pobednik "Zvezde Granda", navodno je brutalno pretučen tokom nedavnog gostovanja u Brčkom.

Muzičar je zabrinut za svoju bezbednost i otkazao je sve nastupe u Bosni i Hercegovini. Grupa nepoznatih ljudi je sačekala Adila sa svojim bendom nakon čega su ih brutalno pretukli. Najbolje od svih je prošao Adilov kum koji je nekako uspeo da pobegne, a Adil je prestrašen.

Navodno je Adil zbog toga otkazao i nastup u Sarajevu zakazan 8. marta i obavestio organizatore da je imao određenih problema prošlog četvrtka na nastupu i da je otkazao sve nastupe u Bosni i Hercegovini. Adil se izvinio zbog otkazivanja nastupa i rekao mu je da veoma žao što neće nastupiti u vreme kada je veoma popularan.

U Bosni i Hercegovini se ne osećam bezbedno. Imao sam određenih, velikih problema prošlog četvrtka na jednom od svojih gostovanja sa bolnim završetkom. Sva gostovanja po Bosni i Hercegovini sam otkazao. Meni je ovo veoma teško, napisao je u mejlu svoje izvinjenje pevač vlasniku objekta gde je trebalo da nastupa.

S media

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.