Mijučija Prada otkrila četiri raskošna kostima iz "Velikog Getsbija" Baza Lurmana (FOTO)

0

Nova filmska verzija Ficdžeraldovog klasika "Veliki Getsbi", ovog puta iz vizure maestra raskoši Baza Lurmana, svakako je najiščekivaniji film ove sezone. Svi ljubitelji mode posebno se raduju kostimima koje potpisuje Mijučija Prada. Evo četiri Pradina crteža kostima iz ovog filma!

Nakon što su oduševili svet kostimom koji je Leonardo Dikaprio nosio u modernoj verziji “Romea i Julije”, australijski maestro raskoši Baz Lurman i italijanski simbol mode Mijučija Prada opet su udružili kreativne snage na novoj filmskoj verziji Ficdžeraldovog klasika “Veliki Getsbi“.

POGLEDAJTE: Trejler filma “Veliki Getsbi”

Specijalno za “Vogue“, Mijučija Prada je predstavila četiri skice kostima za ovaj film koji svi s velikim nestrpljenjem iščekuju. Zajedno sa kostimografkinjom Ketrin Martin, Prada je kreirala čak 40 stilova za junake filma “Veliki Getsbi”.

Bazu i Mijučiji je oduvek bila zajednička ta fascinacija pronalaženja modernih načina da se klasično i istorijsko oslobodi stega prošlosti – kaže kostimografkinja Ketrin Martin za “Vogue” nagoveštavajući da nas čeka pravi vatromet mode u ovom filmu koji izgledom veoma obećava.

Pradin dizajn za film, u kome su glavne uloge pripale Leonardu Dikapriju i Keri Maligan, u svoju formu je uneo svetlucavost, haljine prekrivene kristalima, u bojama topaza i zlata. Dok je za ženske kostime bila zadužena Prada, za muška odela je izabran američki čuveni brend “Brooks Brothers”, koji je obukao Dikapira i Tobija Megvajera.

Da nas, bez sumnje, očekuje glamur i sofisticiranost potvrdiće vam Pradini skečevi četiri kostima koje možete videti u ovom tekstu.

Reditelja Baza Lurmana se svakako sećate po ostvarenjima “Plesom do ljubavi”, “Mulen Ruž”, “Romeo i Julija” i “Australija”, koje, iako su sasvim različiti, povezuje upravo njegovo oko za lepo, detalje i poetiku. Film “Veliki Getsbi” u svetske bioskope stiže sredinom maja ove godine.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.