Sonijev 4D televizor stigao u Srbiju

Novi 4K televizor, model KD-84X9005, poseduje LCD ekran, koji prikazuje preko 8 miliona piksela (3840 x 2160), pružajući četiri puta više detalja od standardnih HD televizora. Novitet iz kompanje Sony sadrži ‘4K X-Reality PRO’ tehnologiju koja omogućava bolji kvalitet prikaza, a različite formate, kao što su Blue-ray i DVD, prilagođava 4K rezoluciji. Ova tehnologija detektuje sve nepravilnosti i poboljšava sliku izoštravajući detalje i obogaćujući boje, bez obzira na vrstu video sadržaja.

Gledaoci će moći da uživaju u kvalitetu 4K rezolucije, a kada se u potpunosti približe ekranu, neće videti pojedinačne piksele, već samo besprekorno realnu sliku zapanjujuće dubine i jasnoće, čak i pod uglom gledanja od 60 stepeni, saopšteno je iz kompanije.

Kombinacija jedinstvene Sony tehnologije procesuiranja zvuka i sistema zvučnika ‘10 Unit Live Speaker’, koji je optimizovan za ovu veličinu ekrana, omogućava snažan trodimenzionalan zvuk.

Uz veliki ekran visoke rezolucije i odličan kvalitet zvuka, gledaoci mogu da dožive pravo bioskopsko iskustvo pregldaju digitalne fotografije u visokoj rezoluciji na velikom ekranu zahvaljujući posebnom PlayStation®3 softveru, 'PlayMemories studio', koji omogućava jednostavno organizovanje i uređivanje slika, dodalil su u kompaniji Sony.

(B92)

Pogledajte još