Da li si previše ljubomorna?

Ako si previše ljubomorna, prepoznaćeš se u nekim od ovih stvari:

Panično gledaš u njegov mobilni telefon

Svaka poruka, svaki poziv, svaki put kada pogleda u ekran svog telefona za tebe predstavlja stres i imaš osećaj da nešto krije od tebe. Ovakvo paranoično ponašanje nikome ne koristi.

Uzrujava te njegova komunikacija na društvenim mrežama

Ako se dopisuje sa devojkama i šalje signale da nije zauzet, trebalo bi da se zabrineš, ali ako je reč o nevinoj komunikaciji sa drugovima i drugaricama, a ti mu i tada visiš za vratom, u njemu će da se razvije osećaj da mora da skriva i to, pa će stvari da budu još gore.

Uhodiš ga

Želiš da ti javi svoju tačnu lokaciju, a često i proveravaš kuda ide kada ti kaže da ide na kafu? Čak i ako ga uhvatiš da je lagao, on uvek može da te optužiti da si luda jer ga pratiš. Ako toliko ne veruješ svom dečku, uhođenje neće da reši problem.

Bojiš se novih ljudi

Upoznavanje novih ljudi za srećne parove uvek je zabavno, ali ako je neko u vezi ljubomoran, svaka nova osoba koju upoznate postaće potencijalna pretnja. Naravno da se ponekad dogodi da devojka koju upoznaš pokušava da se nabaci tvom dečku, ali za to nije on kriv, već ona.

Njuškaš

Njegov novčanik, telefon i email najzanimljivija su mesta na svetu za tebe. Njuškanje nikada nije dobro, a čak i ako ne pronađeš ništa, sumnjaćeš da je jednostavno pobrisao dokaze.

(Index.hr)

Pogledajte još