Događaji u Vrnjačkoj Banji u maju mesecu

Od 26. aprila do 02. maja u hotelu „Zvezda“održaće se 9. Međunarodni bridž turnir „Đorđe Dunić“.

Od 30. aprila do 06. maja u organizaciji Skupštine opštine i Turističke organizacije opštine Vrnjačka Banja gost banje je naša renomirana rok grupa „Van Gogh“, a razlog ove posete je uvežbavanje za predstojeću turneju na kojoj će promovisati novi album pod nazivom „Lavirint“. „Van Gogh“ će u Vrnjačkoj Banji održati nekoliko javnih proba, gde će gosti Vrnjačke Banje imati priliku da vide kako izgleda proba našeg najpoznatijeg benda.

Od 01. do 03. maja u organizaciji Turističke organizacije opštine Vrnjačka Banja i Agencije za konsalting i menadžment TIP Stopanja, a pod pokroviteljstvom SO Vrnjačka Banja, u Vrnjačkoj Banji će se po prvi put održati Festival cveća i hortikulture.

Na vrnjačkoj promenadi svoja dostignuća na polju hortikulture i gajenja cveća, pokazaće preko 40 izlagača. U okviru Festivala biće održano i nekoliko stručnih predavanja iz ove oblasti. Festival cveća će postati tradicionalna manifestacija u Vrnjačkoj Banji, na štu ukazuje veliko interesovanje, kako izlagača tako i posetioca Vrnjačke Banje. Otvaranje Festivala je u 11.00  na novom delu Vrnjačke promenade, na platou ispred hotela „Breza“.

Od 01. do 03. maja na vrnjačkoj promenadi održava se Sajam meda i proizvoda na bazi meda.

23. maja u organizaciji Skupštine opštine i Turističke organizacije opštine Vrnjačka Banja održava se koncert zagrebačke grupe „Film“ povodom 25 godina od njihovog poslednjeg gostovanja u Vrnjačkoj Banji.

Od 25. do 26. maja u organizaciji Udruženja banja Srbije u kongresnom centru termo-mineralnog kupatila održaće se "20. berza banja“.

Pogledajte još