Znakovi koji pokazuju da vas vara

Manje seksa
Osim ako nije Superman, muškarac teško može održavati redovan seksualni odnos s dve ili više žena. Kakav vam je seksualni život u poslednje vrijeme? Ako primećujete da sve ređe imate seks, to može biti znak da je neko drugi uleteo na "vaš teren".

Ne pušta mobilni telefon
Partneri koji varaju često imaju "tragove" u mobilnom telefonu. Upravo zato se vrlo zaštitnički postavljaju prema svom omiljenom uređaju - stalno ga gledaju, skaču na svaki zvuk i neprestano je uz njih. Naravno, vama nije dopušteno ni pogledati ga. Ako ste ovo primietili, i to može biti znak prevare.

Stalno priča o određenoj osobi
Jeste li primetili da u poslednje vrijeme vaš partner ili partnerka stalno pominje jednu te istu osobu? Kad se ljudi zaljube u nekog drugog, stalno traže nove načine kako bi razgovarali o toj osobi. Naravno, ne govore da je ta osoba najbolja na svetu, ali njeno ime koriste u svim mogućim temama.

Emotivno razdvajanje
Da li ste primetili da je vaša polovina u poslednje vrijeme distancirana? To bi mogao biti znak prevare. Kad se osobi svidi neko drugi, prirodno razvija bliskost s tom osobom, a posledično se javlja odvajanje od "starog" partnera ili partnerke. Dobrim delom je za to zaslužna i krivica.

"Mađioničarski trikovi"
Jedan od znakova prevare su i novi "mađioničarski trikovi" vaše drage ili dragog. Kad čovek vara, sklon je sve više vremena provoditi s novom osobom u koju se zaljubio ili zaljubila. Često nestane, službena putovanja postanu češća, radno vreme se produžuje…Ako to primetite, polako postanite sumnjičavi.

Često laže
Hvatate li ga često u lažima u poslednje vreme? Slobodno ga suočite s tim i recite da njegove laži narušavaju poverenje. Ako primetite da vas i dalje laže, postanite oprezni i pokušajte saznati šta se krije iza tolikog laganja.

Intuicija vam govori
Ovo se prvenstveno odnosi na žene. Vrlo često pre konkretnih dokaza, žene jednostavno imaju osećaj da ih muškarac vara. To im govori intuicija. Nemojte kretati u napad samo na osnovi intuicije. Verujte joj, ali potražite i konkretne dokaze.

(T portal)

Pogledajte još