fbpx

Znate li ko vam je idealan ljubavni partner po horoskopu? Evo odgovora...

Ovnu najviše odgovaraju Vodolija, Blizanac, Lav i Strelac

Ovan i Vodolija

Vodolija voli nezavisnost i žestoka je kao i Ovan. Iako trzavica uvek ima, oni jednostavno ne mogu jedan bez drugog. Do problema jedino može doći ako Ovan poželi da dominira u vezi što mu ponosna i nezavisna Vodolija neće dopustiti. Da bi veza uspela, jedan od njih mora malo da popusti i naučiti da pravi kompromis.

Ovan i Blizanac

Ova veza je uvek strastvena, a vežu ih zajedničke aktivnosti. Blizanac i Ovan su neumorni, aktivni i uvek traže pustolovine na kojima će proširiti svoje znanje. Ova veza može doći u iskušenje kada se Ovnu oduzme uloga vođe. Blizanci bi trebalo da nauče da je vođstvo važno Ovnu i trebalo bi da ga puste da "komanduje”.

Ovan i Lav

Ova dva znaka jako su ekscentrična i strastvena. Savršeno se slažu i nadopunjuju u krevetu. Vezu će začiniti svojim neodoljivim smislom za humor. Međutim, problemi će se javiti kada Ovan oseti da je prestao da dominira, dok Lav potajno priželjkuje tu ulogu. Ako uspeju da izbegnu taj sukob i dogovore se, ova veza mogla bi se ubrzo pretvoriti u brak jer vlada velika međusobna ljubav, poštovanje i odanost.

Ovan i Strelac

Ova ljubavna priča ima veliki potencijal. Ovan je intenzivniji, dok je Strelac željan zabave. Oba znaka su emocionalno i fizički jaka i spremna na kompromise. Odlazak na planinarenje ili vožnju biciklom uvek će u njima pobuditi takmičarski duh kojem su oboje skloni. Međutim, trebalo bi da paze da takmičarski duh ne iskoriste negde drugo i ne otplove u neke druge vode. Ovnovi ne bi mogli da oproste prevaru.

Biku najviše odgovaraju Rak, Devica, Ribe i Jarac

Bik i Rak

Bikovi i Rakovi vrlo su kompatibilni što se tiče ljubavnog odnosa jer su Bikovi poznati po tome da vole pružati neograničenu ljubav koju Rak neizmerno ceni. Rak želi biti voljen, cenjen i zaštićen što mu ovaj znak može bez problema pružiti. Oboje obožavaju tihe i mirne večere u krugu porodice i prijatelja.

Bik i Devica

Device su poznate po svojoj praktičnosti i težnji za savršenstvom pa su Bikovi njihovi idealni partneri, jer su u stanju ispuniti njihove visoke standarde. Oboje su vrlo romantični i uživaće u večerama uz sveće i dugim šetnjama. No, problem se može javiti kad Bik izgubi interes za uvek savršenom Devicom. Ako uspeju da izbegnu taj problem njihova veza može dugo da potraje.

Bik i Jarac

Ova dva znaka savršena su jedan za drugog. Vrlo su temeljni i čak kad se zaljube ne gube glavu. Najvažniji su im porodica i dom. Poštovanje, uzajamna ljubav i iskrenost su osobine koje cene i jedan i drugi. Jedini problem s kojim se mogu sresti je rutina, čega se oboje plaše.

Bik i Ribe

Veza između Bika i Riba je vrlo skladna. Oboje su opušteni i vole uživati u malim trenucima. Bik ceni romantičnost i nežnost koju pronalazi u Ribama, dok je Ribama najvažnija stabilnost i sigurnost koji im pruža Bikov zagrljaj.

Blizancima najviše odgovaraju Lav, Ovan, Vodolija i Vaga

Blizanci i Lav

Ljubavna veza između Blizanca i Lava je vrlo strastvena. Oni maksimalno uživaju jedan u drugom. Obožavaju romantiku i to je ono što ih spaja pre svega. Lav će uvek naglasiti svoju nesebičnu ljubav prema Blizancu. Problem u ovoj vezi može se javiti kada Lav oseti ljubomoru na preterano koketiranje Blizanca.

Blizanci i Ovan

Ova veza je uvek strastvena, a vežu ih zajedničke aktivnosti. Blizanac i Ovan su neumorni, aktivni i uvek traže pustolovine na kojima će proširiti svoje znanje. No ova veza može doći na iskušenje kada se Ovnu oduzme uloga vođe. Blizanci bi trebalo da nauče da je vođstvo važno Ovnu i trebalo bi da ga puste da "komanduje”.

Blizanci i Vaga

Ova dva znaka savršen su par. Poseduju sve što im je potrebno za čvrstu i stabilnu vezu. Oboje su strastveni i nisu ljubomorni na postupke svog partnera. Nikada neće ograničiti slobodu jedan drugom, već imaju uzajamno poverenje. Problem će nastati onda kada izgube to poverenje. Kada se to dogodi, vrlo teško će ga ponovno vratiti.

Blizanac i Vodolija

Vodolija je puna iznenađenja i naglih promena koje savršeno odgovaraju jednom Blizancu. Vole da se druže i imaju veliki broj prijatelja što će ljubomornoj Vodoliji teško pasti. Vrlo verovatno će se dobro slagati u krevetu, ali može doći do pomanjkanja strasti.

Rak se najbolje slaže sa Škorpijom, Ribama, Bikom i Devicom

Rak i Bik

Bikovi i Rakovi vrlo su kompatibilni što se tiče ljubavnog odnosa jer su Bikovi poznati po tome da vole pružati neograničenu ljubav koju Rak neizmerno ceni. Rak želi biti voljen, cenjen i zaštićen što mu ovaj znak može bez ikakvog problema pružiti. Oboje obožavaju tihe i mirne večere u krugu porodice i prijatelja.

Rak i Devica

Devica daje Raku emocionalnu sigurnost koja mu je potrebna, a Devica obožava osećaj da je u sigurnim rukama. Ovo dvoje uživaju u tome što se nadopunjuju. Ono što čini ovu vezu tako čvrstom je to da su sposobni dokazati međusobnu ljubav i to će pokazati u svakoj prilici.

Rak i Škorpija

Ova veza ima velikog potencijala. Problem se može javiti kada Škorpija shvati da je Rak previše emotivan za njega i da ga pažnja koju mu mora posvetiti počinje gušiti. Ako Škorpija prepozna razlog za Rakovu ljubomoru, brzo će se primiriti jer je gubitak voljene osobe za njega prestresan. Škorpija mora biti svesna da u ovoj vezi ne sme biti preoštra na jeziku, jer će se emocionalni Rak povući i ovoj vezi brzo će doći kraj.

Rak i Ribe

Ova ljubavna veza puna je turbulencija. Na početku se čini idealnom no kasnije dolazi do pomanjkanja strasti i zasićenja. Oboje žive u svom začaranom svetu i retko na život gledaju realno i otvorenih očiju. Zbog svojih ružičastih naočara kojima gledaju na svet ovaj par će imati velikih problema. Da bi odnos uspeo jedan od partnera mora biti realniji, jer je ova veza u suprotnom osuđena na propast.

Lavu odgovaraju Ovan, Blizanac, Strelac i Vaga

Lav i Ovan

Ova dva znaka jako su ekscentrična i strastvena. Savršeno se slažu i nadopunjuju u krevetu. Vezu će začiniti svojim neodoljivim smislom za humor. No problemi će se javiti kada Ovan oseti da je prestao da dominira, dok Lav potajno priželjkuje tu ulogu. Ako uspeju da izbegnu taj sukob i dogovore se, ova veza mogla bi se ubrzo pretvoriti u brak jer vlada velika međusobna ljubav, poštovanje i odanost.

Lav i Vaga

Lavovi su površni što se tiče izgleda. Više ih privlači spoljašnji izgled, što jako smeta Vagama koje cene unutrašnju lepotu. Tajna njihove veze je poštovanje kompromisa na koji će rado pristati ali i strast koja u njihovoj vezi ima veliku ulogu. Savršeno se poklapaju u krevetu i neće dopustiti da im se veza pretvori u rutinu. Njihov odnos prepun je zabave i smeha.

Lav i Blizanac

Ljubavna veza između Blizanca i Lava je vrlo strastvena. Oni maksimalno uživaju jedan u drugom. Obožavaju romantiku i to je ono što ih spaja pre svega. Lav će uvek naglasiti svoju nesebičnu ljubav prema Blizancu. Problem u ovoj vezi može se javiti kada Lav oseti ljubomoru na preterano koketiranje Blizanca.

Lav i Strelac

Oba znaka željna su avanture i to je ono što ih povezuje. Oni su strastveni i traže puno pažnje, pa će te dve potrebe rado zadovoljiti. Ono što ovu vezu čini posebnom je velika međusobna ljubav, poštovanje i odanost. Uvek će se posvetiti jedan drugome i sve će učiniti kako bi ova veza uspela.

Devici najbolje odgovaraju Bik, Jarac, Škorpija i Rak

Devica i Bik

Device su poznate po svojoj praktičnosti i težnji za savršenstvom, zato su Bikovi njihovi idealni partneri, jer su u stanju ispuniti njihove visoke standarde. Oboje su vrlo romantični i uživaće u večerama uz sveće i dugim šetnjama. No, problem se može javiti kad Bik izgubi interes za uvek savršenom Devicom. Ako uspeju da izbegnu taj problem njihova veza može dugo potrajati.

Devica i Jarac

Odnos Device i Jarca nije turbulentan i pun svađa jer Jarac dopušta dominantnoj Devici da vodi glavnu ulogu. Problem će se dogoditi jedino kad Devici dosadi uloga šefa. Rešenje za ovaj problem je da Jarac ponekad preuzme tu ulogu. Ovaj odnos ima mnogo kvaliteta. Oboje su intelektualci, praktični su te uživaju u analizama ponašanja svog partnera.

Devica i Rak

Devica daje Raku emocionalnu sigurnost koja mu je potrebna, a Devica obožava osećaj da je u sigurnim rukama. Ovo dvoje uživaju u tome što se nadopunjuju. Ono što čini ovu vezu tako čvrstom je to da su sposobni dokazati međusobnu ljubav i to će pokazati u svakoj prilici.

Devica i Škorpija

Opšte gledano, ova dva znaka jako su kompatibilna i savršeno pristaju jedan drugome. No Devica poseduje premalo strasti za moćnu Škorpiju. Ona je uporna i zahtevaće od Device da se probudi, što bi moglo zasmetati uštogljenoj Devici. Ovaj odnos pre svega je prijateljski, a tek onda ljubavni. Devica je ta koja ne želi pristati na kompromise i to je ono što Škorpiona dovodi do ludila.

Vaga se najbolje slaže s Blizancima, Vodolijom, Strelcem i Lavom

Vaga i Blizanac

Ova dva znaka savršen su par. Poseduju sve što im je potrebno za čvrstu i stabilnu vezu. Oboje su strastveni i nikada nisu ljubomorni na postupke svog partnera. Nikada neće ograničiti slobodu jedan drugome, već imaju uzajamno poverenje. Problem će nastati onda kada izgube to poverenje. Kada se to dogodi vrlo teško će ga ponovno vratiti.

Vaga i Vodolija

Vaga i Vodolija imaju pomalo turbulentnu vezu u kojoj oboje znaju uživati. Pustolovni su i brzo se zasite stvari koje su uvek iste. Stalno žele biti u pokretu i imaće veliko društvo čijim zabavama će rado prisustvovati. Svojim neodoljivim šarmom i smislom za humor u stanju su osvojiti svakog i to im je jedini problem u ovoj vezi. Preteranu ljubomoru mogu da izbegnu jedino poverenjem. Vernost je jedna od jačih strana ovog odnosa. Oni naprosto obožavaju jedan drugoga.

Vaga i Lav

Lavovi su površni što se tiče izgleda. Više ih privlači spoljašnji izgled, što jako smeta Vagama koje cene unutrašnju lepotu. Uprkos tome, ova dva znaka su idealni partneri. Tajna njihove veze je poštovanje kompromisa na koji će rado pristati ali i strast koja u njihovoj vezi ima veliku ulogu. Savršeno se poklapaju u krevetu i neće dopustiti da im se veza pretvori u rutinu. Njihov odnos prepun je zabave i smeha.

Vaga i Strelac

Strpljenje Vage ono je što Strelac treba dok će se Vaga uvek iznova iznenaditi neobičnom ponašanju Strelca. Oba znaka prilično su razumna iako poseduju kratak fitilj zbog čega su skloni raspravama. Uprkos tome, u njihovoj vezi nema velikih svađa već vlada razumevanje i podrška. Provodiće puno vremena zajedno i zapostavljati prijatelje jer se neće moći zasititi jedno drugoga.

Škorpiji odgovaraju Rak, Riba, Devica i Jarac

Škorpija i Devica

Ova dva znaka jako su kompatibilna i savršeno pristaju jedan drugom. No Devica poseduje premalo strasti za moćnu Škorpiju. Ona voli biti uporna i zahtevaće od Device da se probudi, što bi moglo zasmetati uštogljenoj Devici. Ovaj odnos pre svega je prijateljski, a tek onda ljubavni. Devica je ta koja ne želi pristati na kompromise i to je ono što Škorpiona dovodi do ludila.

Škorpija i Rak

Ova veza ima velikog potencijala. Problem se može javiti kada Škorpija shvati da je Rak previše emotivan za njega i da ga pažnja koju mu mora posvetiti počinje gušiti. Ako Škorpija prepozna razlog za Rakovu ljubomoru, brzo će se primiriti jer je gubitak voljene osobe za njega prestresan. Škorpion mora biti svesna da u ovoj vezi ne sme biti preoštra na jeziku, jer će se emocionalni Rak povući i ovoj vezi brzo će doći kraj. Ako obe strane pređu preko svog ponosa i tvrdih stavova ova veza će uspeti i biti vrlo strastvena.

Škorpija i Ribe

Ova dva znaka međusobno se jako privlače. Riba se voli oslanjati na Škorpiona jer je nezavisan i stabilan što Ribama jako odgovara. Entuzijazam je taj koji krasi Ribe, a to uz upornost Škorpiona ovaj odnos čini savršenim. Ova romansa teško će doživeti kraj i jednom kada uspe, plamen ljubavi i strasti uvek će biti prisutan.

Škorpija i Jarac

Oboje su uporni, ambiciozni i savršeno odgovaraju jedno drugom u krevetu. Ova veza retko kada ima problema. Jarac obožava romantičnost koju poseduje Škorpija i njegov zagrljaj je ono što dovodi Jarca do ludila. Stabilnost i upornost ono je što će Jarac uvek ceniti i poštovati kod Škorpiona.

Strelac se najbolje slaže s Lavom, Vodolijom, Ovnom i Vagom

Strelac i Ovan

Ova ljubavna priča ima veliki potencijal. Ovan je intenzivniji, dok je Strelac željan zabave. Oba znaka su emocionalno i fizički jaka te spremna na kompromise. Odlazak na planinarenje ili vožnju biciklom uvek će u njima pobuditi takmičarski duh kojem su oboje skloni. No trebali bi pripaziti da svoj takmičarski duh ne iskoriste negde drugo i ne otplove u neke druge vode. Ovnovi ne bi mogli da oproste prevaru.

Strelac i Vaga

Strpljenje Vage ono je što Strelcu treba dok će se Vaga uvek iznova biti iznenađena neobičnim ponašanjem Strelca. Oba znaka prilično su razumna iako poseduju kratak fitilj zbog čega su skloni raspravama. Uprkos tome, u njihovoj vezi nema velikih svađa već vlada razumevanje i podrška. Provodiće puno vremena zajedno i zapostavljati prijatelje jer se neće moći zasititi jedno drugog.

Strelac i Lav

Oba znaka željna su avanture i to je ono što ih povezuje. Oni su strastveni i traže puno pažnje, pa će te dve potrebe rado zadovoljiti. Ono što ovu vezu čini posebnom je velika međusobna ljubav, poštovanje i odanost. Uvek će se posvetiti jedan drugome i sve će učiniti kako bi ova veza uspela.

Strelac i Vodolija

Oboje su skloni avanturama i vole švrljati okolo, ali Vodolija je ta koja će smiriti Strelca i s njim započeti ozbiljnu vezu. Ovo dvoje savršeno funkcionišu u krevetu i nikada im nije dosadno. Strast je ta koja ovo dvoje vodi kroz život. Emocije drugog partnera jako su im bitne i uvek će zahtevati maksimalno poverenje.

Jarac se najbolje slaže s Devicom, Bikom, Škorpijom i Ribama

Jarac i Devica

Odnos Device i Jarca nije turbulentan i pun svađa jer Jarac dopušta dominantnoj Devici da vodi glavnu ulogu. Problem će se dogoditi jedino kad Devici dosadi uloga šefa. Rešenje za ovaj problem je da Jarac ponekad preuzme tu ulogu. Ovaj odnos ima mnogo kvaliteta. Oboje su intelektualci, praktični su te uživaju u analizama ponašanja svog partnera.

Jarac i Bik

Ova dva znaka savršeni su jedan za drugog. Vrlo su temeljni i čak kad se zaljube ne gube glavu. Najvažniji su im porodica i dom. Poštovanje, uzajamna ljubav i iskrenost su osobine koje cene i jedan i drugi. Jedini problem s kojim se mogu sresti je rutina, čega se oboje plaše.

Jarac i Škorpija

Oboje su uporni, ambiciozni i savršeno odgovaraju jedno drugom u krevetu. Ova veza retko kada ima problema. Jarac obožava romantičnost koju poseduje Škorpion i njegov zagrljaj je ono što dovodi Jarca do ludila. Stabilnost i upornost ono je što će Jarac uvek ceniti i poštovati kod Škorpiona.

Jarac i Ribe

Ribe su šarmantne i računaće na to da će tako osvojiti konzervativnog Jarca. Međutim, Jarac je taj koji će osvojiti Ribe i dopustiti im dominantnu ulogu u ovom odnosu. Iskrenost, stabilnost i ponos glavne su karakteristike Riba što će jednog Jarca jako usrećiti. Iako su različiti savršeno se nadopunjuju.

Vodolija se najbolje slaže s Vagom, Blizancem, Strelcem i Ovnom

Vodolija i Vaga

Vaga i Vodolija imaju pomalo turbulentnu vezu u kojoj oboje znaju uživati. Pustolovni su i brzo se zasite stvari koje su uvek iste. Stalno žele biti u pokretu i imaće veliko društvo čijim zabavama će rado prisustvovati. Svojim neodoljivim šarmom i smislom za humor u stanju su osvojiti svakog i to im je jedini problem u ovoj vezi. Preteranu ljubomoru mogu da izbegnu jedino poverenjem. Vernost je jedna od jačih strana ovog odnosa. Oni naprosto obožavaju jedan drugog.

Vodolija i Blizanac

Vodolija je puna iznenađenja i naglih promena koje savršeno odgovaraju jednom Blizancu. Vole se družiti i imaju veliki broj prijatelja što će ljubomornoj Vodoliji teško pasti. Vrlo verovatno će se dobro slagati u krevetu, ali može doći do pomanjkanja strasti.

Vodolija i Strelac

Oboje su skloni avanturama i vole švrljati okolo, ali Vodolija je ta koja će smiriti Strelca i s njim započeti ozbiljnu vezu. Ovo dvoje savršeno funkcionišu u krevetu i nikada im nije dosadno. Strast je ta koja ovo dvoje vodi kroz život. Emocije drugog partnera jako su im bitne i uvek će zahtevati maksimalno poverenje.

Vodolija i Ovan

Vodolija voli nezavisnost i žestoka je kao i Ovan. Iako trzavica uvek ima, oni jednostavno ne mogu jedan bez drugog. Do problema jedino može doći ako Ovan poželi da dominira u vezi što mu ponosna i nezavisna Vodolija nikada neće dopustiti. Da bi veza uspela jedan od njih mora malo da popusti i naučiti da pravi kompromis.

Ribe se najbolje slažu sa Škorpijom, Rakom, Jarcem i Bikom

Ribe i Škorpija

Ova dva znaka međusobno se jako privlače. Riba se voli oslanjati na Škorpiona jer je nezavisan i stabilan što Ribama jako odgovara. Entuzijazam je taj koji krasi Ribe, a to uz upornost Škorpiona ovaj odnos čini savršenim. Ova romansa teško će doživeti kraj i jednom kada uspe, plamen ljubavi i strasti uvek će biti prisutan.

Ribe i Rak

Ova ljubavna veza puna je turbulencija. Na početku se čini idealnom no kasnije dolazi do pomanjkanja strasti i zasićenja. Oboje žive u svom začaranom svetu i retko kad na život gledaju realno. Zbog svojih ružičastih naočara kojima gledaju na svet, ovaj par će imati velikih problema. Da bi odnos uspeo jedan od partnera mora biti realniji, jer je ova veza u suprotnom osuđena na propast.

Ribe i Jarac

Ribe su šarmantne i računaće na to da će tako osvojiti konzervativnog Jarca. Međutim, Jarac je taj koji će osvojiti Ribe i dopustiti im dominantnu ulogu u ovom odnosu. Iskrenost, stabilnost i ponos glavne su karakteristike Riba što će jednog Jarca jako usrećiti. Iako su različiti savršeno se nadopunjuju.

Ribe i Bik

Veza između Bika i Riba je vrlo skladna. Oboje su opušteni i vole uživati u malim trenucima. Bik ceni romantičnost i nežnost koju pronalazi u Ribama, dok je Ribama najvažnija stabilnost i sigurnost koji im pruža Bikov zagrljaj.

(24sata.hr)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.