Šokantni YouTube snimak: Devojčice se tuku dok ih odrasli ohrabruju

0

Na YouTubeu je osvanuo snimak iz njujorškog parka u kome se dve devojčice šamaraju i čupaju za kosu, dok ih odrasle žene ohrabruju. Amerika je šokirana ovim snimkom, a policija već traga za osobama koje su nagovarale devojčice da se tuku.

Amerika je u šoku, a policija je već angažovana da rasvetli ovaj slučaj koji je zabeležen kamerom mobilnog telefona u njujorškom parku. Naime, kao što ćete videti na video snimku u nastavku, dve devojčice su se žestoko potukle na nagovor odraslih žena, koje, umesto da ih razdvoje, još su ih i ohrabrivale da se šamaraju i čupaju za kosu.

Nakon oklevanja, a ohrabrene povicima posmatrača, devojčice uzrasta od oko 9-10 godina, su krenule da se žestoko čupaju.

Ošamari je! Samo je ošamari! Jače! – čuje se na video snimku iz pozadine glas nepoznate žena koja je snimala ovu tuču.

Međutim, nije ova žena bila jedina publika, a čak ni jedina koja je nagovarala devojčice da budu još agresivnije u ovom okršaju.

Izudaraj je! Uradi to! – govori nepoznata žena, nakon čega devojčice kreću da udaraju jedna drugu po glavama, guraju se i čupaju, dok odrasli oduševljeno navijaju.

Najstrašnije od svega užasnog što ćete videti u ovom snimku jeste scena na kraju, kada jedna devojčica kreće da plače, a iza kamere neko progovara: “Snimi kako plače!” Verovatno u želji da napravi što skandalozniji video i još više ponizi devojčicu koja odlazi uz komentar:

Završiću u zatvoru zbog ovoga.

Kako prenose američki mediji, policija traga za odraslim osobama iza kamere, za koje se sumnja da su majke devojčica.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.