Šokantni YouTube snimak: Devojčice se tuku dok ih odrasli ohrabruju

Amerika je u šoku, a policija je već angažovana da rasvetli ovaj slučaj koji je zabeležen kamerom mobilnog telefona u njujorškom parku. Naime, kao što ćete videti na video snimku u nastavku, dve devojčice su se žestoko potukle na nagovor odraslih žena, koje, umesto da ih razdvoje, još su ih i ohrabrivale da se šamaraju i čupaju za kosu.

Nakon oklevanja, a ohrabrene povicima posmatrača, devojčice uzrasta od oko 9-10 godina, su krenule da se žestoko čupaju.

- Ošamari je! Samo je ošamari! Jače! - čuje se na video snimku iz pozadine glas nepoznate žena koja je snimala ovu tuču.

Međutim, nije ova žena bila jedina publika, a čak ni jedina koja je nagovarala devojčice da budu još agresivnije u ovom okršaju.

- Izudaraj je! Uradi to! - govori nepoznata žena, nakon čega devojčice kreću da udaraju jedna drugu po glavama, guraju se i čupaju, dok odrasli oduševljeno navijaju.

Najstrašnije od svega užasnog što ćete videti u ovom snimku jeste scena na kraju, kada jedna devojčica kreće da plače, a iza kamere neko progovara: "Snimi kako plače!" Verovatno u želji da napravi što skandalozniji video i još više ponizi devojčicu koja odlazi uz komentar:

- Završiću u zatvoru zbog ovoga.

Kako prenose američki mediji, policija traga za odraslim osobama iza kamere, za koje se sumnja da su majke devojčica.

Pogledajte još