Antonio Banderas zaštitno lice žvakaće gume "Orbit®"

0

Holivudska zvezda Antonio Banderas postao je zaštitno lice Wrigley’s Orbit® TV kampanje za 2013. godinu.

Orbit®, brend vodeće žvakaće gume bez šećera, objavio je globalno partnerstvo s međunarodnom filmskom zvezdom Antoniom Banderasom.
Poznat po ulogama u filmovima kao što su “Shrek” i “Desperado”, Banderas će u novoj kampanji brenda Orbit® komunicirati prednosti korišćenja žvakaće gume bez šećera posle jela i pića, kao pomoć u održavanju čistoće i zdravlja zuba.

Banderas objašnjava šta ga je privuklo saradnji s brendom Orbit®: „Oduvek sam bio ljubitelj hrane, a kao glumcu mi je lep osmeh i održavanje čistoće i zdravlja zuba jako važno. Posle brzog obroka na setu, žvakanje Orbit® žvakaćih guma je jednostavan način da se spreman vratim pred kamere”.

Marketing menadžer za Srbiju I Crnu Goru, Darja Šušteršič komentariše: „Počastvovani smo saradnjom s Antoniom Banderasom na našoj novoj TV kampanji „Jedi, pij, žvaći Orbit“. Kao međunarodna filmska zvezda koja je život provela na velikom ekranu, Antonio je savršeni predstavnik brenda koji će na prikladan način promovisati brigu o oralnoj higijeni, pozivajući potrošače da uvedu korišćenje žvakaćih guma brenda Orbit® u svoju svakodnevnu rutinu”.

Reklama za Orbit “Jedi, pij, žvaći” za 2013. godinu će u Srbiji sa emitovanjem početi 24. februara 2013.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.