Kakav je koji horoskopski znak u ljubavi?

Jarac

Vi znate kako je to kad nosite ceo svet na ramenima i to radite uspešno. Drugi će možda uzdisati pod teretom, ali vi ćete delovati kao da je sve lako. Međutim, zbog toga što ste navikli da brinete o svima, često privlačite "odraslu decu".

Vodolija

Vodolije se stalno traže i kada pronađu osobu koja može da im pomogne da ispolje svoju autentičnu i pravu ličnost, ostaće sa tom osobom zauvek.

Riba

Vi možete da osetite neograničenu ljubav, mržnju, bol i nadu kao niko drugi i prihvatite sva ova osećanja bez osuđivanja. Zbog toga imate neverovatnu empatiju i saosećanje.

Ovan

Kada vidite nekoga ko vam se sviđa krećete u napad. Nema oklevanja, slanja suptilnih znakova ili čekanja pored telefona da vas pozove.

Bik

Ljudi se zaljubljuju u vas čim vas upoznaju. Delujete opušteno, samouvereno i beskrajno privlačno. Međutim, ovakvi ste "uživo", pa zato izbegavajte upoznavanje preko interneta.

Blizanci

Vaša planeta vladalac je Merkur, planeta uma, što znači da bi bilo bolje da je ta osoba pametna ili može odmah da vas prođe. Ne trpite budale i nećete tolerisati neznalice.

Rak

Vi ste veoma diskretna i tajanstvena osoba - iako ne vidite sebe na taj način. Mislite da previše iznosite intimne detalje. Opterećeni ste i bojite se da ne otkrijete previše, prebrzo i time prepadnete osobu koja vam se sviđa.

Lav

Imate pozitivan pogled na život gde je sve toplo i zlatno i puno života. Verujete da i kada Sunce zalazi nada ili san ne nestaju, jer će se roditi s novim danom.

Devica

Volite da budete u dobroj formi, ne stidite se da pokažete svoje telo i sve što ono može da uradi.

Vaga

Vaga ima reputaciju da je neodlučna, međutim istina je da vi vrlo brzo donosite odluku kada je u pitanju ljubav. Razlog zbog koga možete zvučati zbunjeno ili oklevajuće, kada izlazite s nekim je taj što ne znate kako da ga odbijete na fin način.

Škorpija

Ako ste rođeni u znaku Škorpije, horoskopskom znaku seksa, onda znate šta vam je činiti. Vaš problem je da razmenite osećanja.

Strelac

Vi stalno jurite u nekom novom i uzbudljivom pravcu, teško vas stižu.

(Superžena)

Pogledajte još