Severina kreće na regionalnu turneju, Beograd prvi među prestonicama

Ono što se, uz premijeru spota za naslovnu pesmu sa novog albuma, najviše iščekivalo kad je u pitanju današnji Severinin susret sa novinarima su termini koncerata na predstojećoj turneji. Još od ranije je poznato da će Severina po drugi put nastupiti u beogradskoj Kombank Areni 30. marta, a da će uvertira u seriju koncerata po glavnim gradovima zemalja koje su činile bivšu Jugoslaviju biti 23. marta u riječkoj dvorani Mladost.

Severina će 13. aprila nastupiti u skopskoj Areni Boris Trajkovski, zagrebačka Arena je na redu 11. maja, a Ljubljana 30. maja. Termini za Podgoricu i Sarajevo će biti naknadno određeni a cilj je da se serija nastupa završi avgustovskim koncertom u pulskoj Areni. Za jesen je najavljena turneja po manjim halama u regionu.

Severina je, podsetimo, najavila da će predstojeći koncerti ima dosta pozorišnih elemenata, a za to će biti zadužena međunarodna organizacija Pandur Theaters. Učestvovaće i plesna grupa "Maestro" pod vođstvom Anžea Škubeja. Kostimografiju potpisuje Marko Mitanovski koji je sarađivao, između ostalog, i sa Lady Gagom, Beyonce...
"Siguran sam da će kreacije Marka Mitanovskog odlično stajati našoj djevojci sa sela", rekao je domaćin konferencije, neuništivi Oliver Mlakar, a Mitanovski je imao duhovitu opasku:
"Lakše će mi biti da radim kostime za Severinu nego za Beyonce, trebaće manje materijala za područje oko bokova".

Severina je, prethodno, objavila i spot za pesmu Uzbuna, a mi ćemo se prisetiti sada i jednog starog, neprolaznog hita, i to u specifičnoj, živoj verziji.

Foto: Jelena Balić

Pogledajte još