Šalješ poruku bivšem? Izbegavaj sledeće...

Jedna reč

"Ćao" ili "Ej" nikada nije dobar način za komunikaciju s bivšim. Ako imaš nešto da kažeš, reci to, ako imaš nešto da pitaš, pitaj. Ako je sve što ti pada na pamet jedna reč, bolje nemoj ni da se javiš.

Flert

Više niste par, pa je najbolje da se ne ponašaš kao da jeste. Neprimerene poruke koje sadrže slatke nadimke ili nežne reči nikako nisu preporučljive.

Ljutite poruke

Ako želiš da se iskališ, bolje je da to podeliš s prijateljicom, a ne sa bivšim dečkom. Kasnije će ti biti žao, a poruku nećeš moći da povučeš.

Previše pitanja

Nije ti odgovorio, ali to ne znači da mu smeš slati poruke s pitanjima zbog čega ti nije odgovorio, niti da šalješ još poruka u nadi da će odgovoriti na desetu. Ako želi, odgovoriće, ako ne želi, ekstra poruke neće pomoći.

Nostalgične

"Sećaš se kada smo…" - loš početak za poruku. Ako želiš da se prisetiš vaše veze, priseti se sama, bivši ti za to ne treba.

Seksi

Poziv na seks porukom je odlična ideja, ako ste zajedno ili barem praktikujete prijateljski seks. Poziv na seks kao namera da ga ponovno osvojiš nije dobra ideja.

Izvor: Index

Pogledajte još