Milena Dravić i Dragan Nikolić nemaju fotografiju sa venčanja!

- U sred snimanja jednog filma, zamolili smo reditelja da nas pusti na pauzu. Poveli smo i našu kumu Seku Sablić i otišli u opštinu Vračar da se venčamo. Nakon venčanja smo se vratili na snimanje, i nastavili da radimo. Zanimljivo je da nemamo nijednu fotografiju sa venčanja, niko nas nije fotografisao.

Na samom početku je pričala o svom odrastanju i o tome kako je zavolela glumu.

- Odrasla sam na Dorćolu, a već sa četiri godine sam počela da se bavim baletom. Nakon toga sam upisala i srednju baletsku, a na jednom ispitu je profesorka primetila da imam talenat za glumu, za šta sam ja rekla "ma kakvi", ali mi je ipak to ostalo u glavi. Ubrzo je došla jedna filmska ekipa i odveli su me u Sarajevo, gde sam dobila glavnu ulogu - rekla je Milena.

Poznato je da su Milena i Ljubiša nekada bili najpoznatiji filmski par. Kako je izgledala njihova saradnja, otkrila je:

- Oduvek smo se odlično slagali, savršeno smo radili. Deluje da smo mnogo više radili, ali mi imamo samo desetak zajedničkih filmova. Kasnije smo radili u njegovim filmovima kada je on bio reditelj. Mnoge moje kolege su mislile "kako će se on sad snaći, nema od toga ništa", ali su mu kasnije odali priznanje.

Iako je sarađivala sa brojnim našim uspešnim glumcima, ipak joj je poznanstvo sa Čkaljom ostalo u sećanju kao nešto najlepše u njenoj karijeri.

Puls

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.