Huligani kriju Uroša Mišića od policije

Mišić je posle ovog incidenta pobegao, nakon čega je policija raspisala poternicu za njim, piše Kurir.

- Pokušali smo da razgovaramo s njim. Potražili smo ga na adresi na kojoj stanuje, ali on nije bio tamo. Poziv za razgovor je primio njegov otac. Pretpostavljamo da se krije u jednom štek-stanu - kaže sagovornik iz istrage.

Sumnja se da ga od hapšenja čuvaju Belgrejd bojsi, čiji je vođa ponovo postao Velibor Dunjić.

- On je krajem prošle godine izašao iz zatvora, gde je izdržao kaznu zbog toga što je povredio Andreja Čogurića na splavu „Kalipso“ u aprilu 2008. Uroš Mišić je u decembru 2012. godine izašao iz zatvora, gde je izdržavao kaznu zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića - kaže naš sagovornik.Nakon izlaska na slobodu, njih dvojica su postali nerazdvojni. Skoro svake večeri zajedno obilaze „in“ mesta za izlaske.

- Otkako su počeli da se druže, dogodila su se dva incidenta. Prvi je bio u novogodišnjoj noći na klubu „Bolivud“, kad se Dunjić posvađao s obezbeđenjem pevačice Ane Nikolić jer je hteo da joj priđe. Drugi put su se u „Fensi kafani“ posvađali s nekim gostom, a Dunjić je, kako su ispričali svedoci sukoba, kod sebe imao pištolj, kojim je mahao. Nakon incidenta, obojica su pobegla - navodi izvor Kurira.

Ove priče, međutim, negirao je Saša Milovanović, Dunjićev advokat, koji je rekao da nije upoznat s tim da je njegov klijent učestvovao u tim incidentima.

Kurir

Pogledajte još