Huligani kriju Uroša Mišića od policije

Mišić je posle ovog incidenta pobegao, nakon čega je policija raspisala poternicu za njim, piše Kurir.

Pokušali smo da razgovaramo s njim. Potražili smo ga na adresi na kojoj stanuje, ali on nije bio tamo. Poziv za razgovor je primio njegov otac. Pretpostavljamo da se krije u jednom štek-stanu – kaže sagovornik iz istrage.

Sumnja se da ga od hapšenja čuvaju Belgrejd bojsi, čiji je vođa ponovo postao Velibor Dunjić.

On je krajem prošle godine izašao iz zatvora, gde je izdržao kaznu zbog toga što je povredio Andreja Čogurića na splavu „Kalipso“ u aprilu 2008. Uroš Mišić je u decembru 2012. godine izašao iz zatvora, gde je izdržavao kaznu zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića – kaže naš sagovornik.Nakon izlaska na slobodu, njih dvojica su postali nerazdvojni. Skoro svake večeri zajedno obilaze „in“ mesta za izlaske.

Otkako su počeli da se druže, dogodila su se dva incidenta. Prvi je bio u novogodišnjoj noći na klubu „Bolivud“, kad se Dunjić posvađao s obezbeđenjem pevačice Ane Nikolić jer je hteo da joj priđe. Drugi put su se u „Fensi kafani“ posvađali s nekim gostom, a Dunjić je, kako su ispričali svedoci sukoba, kod sebe imao pištolj, kojim je mahao. Nakon incidenta, obojica su pobegla – navodi izvor Kurira.

Ove priče, međutim, negirao je Saša Milovanović, Dunjićev advokat, koji je rekao da nije upoznat s tim da je njegov klijent učestvovao u tim incidentima.

Kurir