Ćiro Blažević: Ludačka košulja za onoga ko zabranjuje Srbima da kupe kartu!

0

Odluka hrvatskog fudbalskog saveza da zabrani prodaju karata za meč sa Srbijom (22. marta na “Maksimiru”) svima koji nisu hrvatski državljani šokirala i neke Hrvate. Zagrebački ombudsman je juče rekao da bi zbog ovoga neko morao pred sud u Strazburu, a čuveni trener Miroslav Ćiro Blažević pametnu glavu koja je to smislila poslao bi u ludnicu.

– Pa, ljudi moji, odmah bi mu trebalo obući onu belu ludačku košulju i u ludnicu, taj nije normalan – kao iz topa će Ćiro u razgovoru za “Alo!”.

Odmah potom Blažević je bez pitanja nastavio…

– To je neviđena glupost! Pa ne može tako da se radi… Ne sme se ni Srbima zabranjivati da gledaju svoje fudbalere, a pogotovo, da ne pričamo, da Hrvati nisu ni Japanci, Kinezi, Rusi, Francuzi… Znači ni oni ne smeju da gledaju meč?! Ponavljam – glupost!

Ipak, Ćiro ne želi da veruje u sve ovo. Ima svoju teoriju…
– Mora da ste vi Srbi sve to smilili…. Ha-ha… Joj, znam vas ja, majstori ste propagande – kroz smeh će “trener svih trenera”.

Za kraj, Blažević kaže da se nije gurao u redu za karte koje su planule za tili čas, ali da će gledati “orlove” i “vatrene”.

– Ja da čekam u redu? Šta će meni karta?! Pa ja sam ih stvorio… Ko će meni da zabrani da uđem na taj meč, j***o bih mu i majku i oca – u svom stilu završava Ćiro.

Ćiro: Hrvatska će pobediti!

Ćiro nema dilemu po pitanju pobednika u prvom od dva meča Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

– Hrvatska je bliža pobedi iz prostog razloga što ima veću koncentraciju kvaliteta u svom timu – otvoreno će Blažević.

(Izvor: ALO! )

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.