Spajić: Zvezda je spremna da pobedi sve utakmice do kraja!

"Idemo da pobedimo sve protivnike do kraja. Mislim da smo sposobni za takav uspeh i ako budemo imali malo sreće, smatram da možemo da osvojimo titulu", rekao je Spajić za klupski sajt.

Zvezda posle prvog dela sezone zaostaje za vodećim Partizanom šest bodova.

Spajić je kazao da je Zvezda u poslednjoj proveri pred nastavak sezone protiv Šahtjora na pripremama u Turskoj, s kojim je odigrala bez golova, pokazala da može da se nosi s najboljim evropskim ekipama.

"Pokazali smo protiv Šahtjora da možemo da se nosimo sa jednom od najboljih ekipa u Evropi. Nama je rezultat koji smo ostvarili izuzetno bitan za samopouzdanje pred nastavak prvenstva. Posebno prija to što smo uspeli da sačuvamo svoju mrežu", kazao je Zvezdin štoper.

Napadač crveno-belih Ognjen Mudrinski rekao je da su se on i njegovi saigrači odlično spremili i da će se truditi da sebe i navijače naviknu na pobede.

"Odlično smo se spremili i iza nas je period odličnog rada. Verujem da će Zvezdina publika već od prvog kola imati razloga za zadovoljstvo. Trudićemo se da naviknemo i njih i nas na pobede", rekao je Mudrinski.

Zvezda će prvu utakmicu u nastavku srpskog šampionata igrati u sredu, kada će dočekati Javor iz Ivanjice.

Beta

Pogledajte još