Poginuli slaveći kupovinu novog automobila

- Momak je, kako se sumnja, vozio velikom brzinom. Iznenada je izleteo s puta i najpre udario u putokaz. Od siline udarca „opel“ se okrenuo za 180 stepeni i obmotao oko bandere - kaže izvor Kurira iz istrage.

Polovni automobil u kojem su stradali nesrećni mladić kupio je nekoliko sati ranije. Zbog toga je pozvao Anu da zajedno izađu u grad da proslave.

- Otišli su u jednu kafanu i malo su popili. Tragedija se dogodila pri povratku kući. Da zlo bude veće, jedan Kneževićev drug koji je bio s njima u provodu, ali je išao svojim kolima, svratio je da jede i u povratku naleteo na sudar! - kaže izvor.

Prizor na mestu udesa šokirao je Kneževićevog druga. Automobil je bio potpuno smrskan, a unutra su bila zaglavljena tela njegovih prijatelja. Knežević je već bio mrtav.

- Odmah je pozvao Bojanovu porodicu i obavestio ih šta se desilo. Bili su očajni - kaže sagovornik.

Na lice mesta ubrzo su stigli Hitna pomoć, policija i vatrogasne ekipe.
- Ana je bila teško povređena. Vatrogasci su morali da iseku havarisano vozilo kako bi je izvukli iz automobila - kaže izvor.

Devojka je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.
- Veljkovićeva je bila u teškom stanju. Lekari su dali sve od sebe kako bi je spasli. Nažalost, podlegla je povredama četiri sata posle saobraćajne nesreće - kaže sagovornik.

Kurir

Pogledajte još