Katarina Kovačević: Volela bih da zapevam na sceni sa Čolom

Katarina Kovačević, pobednica takmičenja „Ja imam talenat“, posle besane noći odvojila je nekoliko minuta i za čitaoce Kurira. Osmeh studentkinji treće godine farmacije iz Negotina nije silazio s lica, a ona još nije svesna da je osvojila nagradu od 100.000 evra.

"Ovo je neverovatno. Pobedu ću posvetiti roditeljima, a novac ću dati njima i štićenicima Doma za nezbrinutu decu u mom rodnom gradu. Deo nagrade odvojiću za snimanje singla", izjavila je Katarina.

Ko ti je bio najveća podrška?

- Dečko Zdravko Ognjenović i prijatelji sa fakulteta. Mnogo su mi značili njihova podrška i navijanje.

Da li se dečko plaši da ćeš ga ostaviti sad kad si postala popularna?

- Nisam ja takva osoba. Upoznali smo se na fakultetu. Mnogo se volimo i veoma mi znači što je uz mene.

Da li ćeš nešto i sebi da kupiš od nagrade?

- Nemam ja neostvarenih želja. Više volim da meni dragim ljudima ispunjavam hirove.

Šta je prepoznala publika u tvom nastupu?

- Videli su da je moje pevanje došlo iz srca. Nisam najbolji pevač, nisam ni dobar igrač, a ni najzgodnija, ali znam da ono što radim radim iz duše.

Da li bi snimila duet s nekim pevačem s naše estrade?

- Volela bih da zapevam na sceni s Čolom. Mnogo volim njegove pesme, a od ženskih vokala cenim Aleksandru Kovač, Jelenu Tomašević i Mariju Šerifović.

Polagala kolokvijum dan nakon pobede
Šou se završio u nedelju uveče, a Katarina je već u ponedeljak ujutro bila na fakultetu. Od kolega je dobila na poklon ručno rezbarenu fioku, a posle je otišla na kolokvijum kod asistenta Marka Krstića.
"Nema kod nas protekcije. Ovo je ozbiljan fakultet i svaka ocena mora da se zasluži", kaže Katarina, dok je mladi asistent uveren da će ona kao i uvek do sada dobiti desetku.

(old_image)

Vraćam se u Suboticu da čistim
Hajnalka Buš, drugoplasirana, vraća se svojim svakodnevnim obavezama. Ponovo će pevati dok bude čistila školu u Subotici.
"Nisam razočarana zbog drugog mesta. O mojoj daljoj sudbini i pevačkoj karijeri odlučiće produkcija. Vraćam se deci i suprugu u Suboticu. Moram da se javim i na posao. Neće mi pasti teško da opet radim ono što sam radila."


Podsetimo se kako je Katarina pevala tokom finalne večeri:

(Kurir)

Pogledajte još