Petković razočaran zbog zviždanja himni u Novom Pazaru

0

Jedan od najboljih odbojkaša Crvene zvezde, korektor Dušan Petković, rekao je da je razočaran uslovima pod kojima se u Novom Pazaru igrala završnica Kupa Srbije, a posebno jer su domaći navijači zviždali himni Srbije.

“Uslovi su bili nesportski, sačekala nas je hladna hala i hladan hotel, čak sam se i razboleo. Nama sportistima je jako važno da imamo adekvatne uslove i moglo je sve to da nas košta trofeja”, rekao je Petković za Večernje novosti.

Prema njegovim recima, atmosfera pred polufinalni meč s Novim Pazarom je pokvarila kompletan utisak o takmičenju.

“Navijači domaće ekipe su nas napali zvižducima. Oni bi trebalo da budu tamo da bi bodrili svoj klub, a ne da omalovažavaju drugi. Da ne pričam o zviždanju himni, što je potpuno nesportski i neljudski. To je veliki propust, a većina hale je to uradila. Novi Pazar se nalazi u Srbiji, igraju našu ligu i zasmetalo mi je to što se desilo”, rekao je Petković.

Deo navijača Novog Pazara zviždao je himni pred utakmicu sa Zvezdom. Iz Odbojkaškog kluba Novi Pazar kasnije su rekli da to nisu bili zvižduci himni već selektoru fudbalske reprezentacije Siniši Mihajloviću, koji je iz tima udaljio Novopazarca Adema Ljajića, jer na meču reprezentacije nije pevao državnu himnu.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.