Vukan Savićević: Nisam slavio morao sam u školu!

"Učenik sam 12. beogradske gimnazije. Ne želim da zapostavim obrazovanje. Učenje mi ne pada teško i uspevam da uskladim školu i fudbal. Planiram da po završetku srednje škole upišem i fakultet", kazao je 19. godišnji Savićević za sajt kluba.

Crvena zvezda je sinoć na Marakani savladala Javor sa 2:1, a Savićevićevim izjednačujućim pogotkom je započeo preokret domaćina.

"Presrećan sam što sam prvi put bio starter na utakmici u kojoj sam postigao gol. Osećaj je neopisiv. Dok sam bio junior sanjao sam o ovome. Takođe, znam da ništa nisam uradio ni postigao, ovo je samo jedna utakmica koja treba da mi bude motiv da još napornije treniram. Obećavam da neću poleteti", dodao je on.

Talentovani igrač sredine terena kaže da mu je broj 28 koji nosi na dresu veoma drag, jer je u njemu započeo karijeru u Zvezdi.

"Ukoliko jednog dana zaslužim igrama, golovima, stažom i ponašanjem da obučem 'desetku', to će biti velika čast za mene. Međutim, mnogo mi je rano da razmišljam o tome. Hoću da uživam u fudbalu i pobedama Zvezde, to mi je trenutno jedina želja, za sve drugo ima vremena", zaključio je Savićević.

Pogledajte još