Nove epizode "Nadrealista" od aprila

0

Snimanje „Nadrealne televizije“ startuje naredne nedelje, a prve epizode biće emitovane ne TV „Prvoj“ u aprilu, potvrdio je reditelj Milorad Milinković.

– Dobili smo zeleno svetlo za proizvodnju kompletnog prvog serijala „Nadrealne televizije“. Počinjemo sa snimanjem u martu. Nele je napisao veliki broj skečeva i imamo gotove scenarije. Drugu epizodu ćemo ponovo montirati i dosnimiti jer je bila rađena previše brzo. Sada imamo bolje uslove i mislim da ćemo postići traženi kvalitet – kaže Milinković.

On dodaje i da će priča, baš kao i u pilot-epizodi biti smeštena u okviru jedne fantomske televizijske stanice za koju se snimaju razni nadrealni prilozi.

Da je sve dogovoreno oko serije potvrdila nam je i direktorka “Adrenalina” Snežana Matić Perić.

– Nastavljamo sa snimanjem serije ovih dana, tako da se nove epizode “Nadrealne televizije” mogu očekivati već na proleće. Pilot-epizode su urađene i uspešno je testirana publika. Sve se odvija po planu – kaže Snežana Matić Perić.

Ekipa serije ostaje nepromenjena – Nele Karajlić je glumac, scenarista, ali i koreditelj, a u seriji će se pojaviti Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Goran Sultanović i drugi.

(Izvor: Blic)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.