Uznemirujući prizori: Policija lisicama vezala taksistu za kola i vukla ga 400 metara (VIDEO)

Na amaterskim snimcima, koji su danas postavljeni na Internet, vidi se kako policija grubo hvata i nosi čoveka u crvenoj majici, crnim farmerkama i belim patikama, a sve to posmatra mnoštvo okupljenih ljudi. Zatim se vidi kako ga vuku prema marici, a onda sliku zaklanja masa ljudi.

(old_image)

Jedan od očevidaca izjavio je za “Dejli san” da su policajci prvo odvezli Masijin automobil marke “tojota”, da bi se zatim vratili na lice mesta sa policijskim kombijem. Kako se navodi, jedan od policajaca je tresnuo vrata od kombija taksisti u lice, koje je ostalo obliveno krvlju.

Na snimku se vidi i kako su Masiji ruke vezane lisicama iznad glave i za kombi. Policajac za volanom krenuo je unazad, a Masia je očajnički pokušavao da izbegne smrt ispod točkova. Nakon toga je vozač krenuo napred, a druga dva policajca su Masiju neke vreme držali za noge, da bi ga zatim pustili.

Pregled posle smrti potvrdio je da je Masia preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja i da je imao i druge povrede.

Portparol Nezavisne policijske istražne direkcije (IPID) izjavio je da je tokom koškanja jednom policajcu oduzeto vatreno oružje.

- Vodnik prve klase savladao je taksistu i vratio vatreno oružje svom kolegi. Osumnjičenog, koji je pružao otpor, policajci su strpali u maricu i odvezli ga u policijsku stanicu gde je uhapše
n - rekao je on.

On kaže da je drugi policajac našao taksistu mrtvog oko 21.15 sati. Prema njegovim rečima, IPID takođe preispituje optužbe prema kojima je policijsko vozilo vuklo preminulog po putu.

Izvor: Blic

Pogledajte još