Facebook testira novi tajmlajn na Novom Zelandu: Status sa desne strane

Facebook je trenutno u velikom poslu, jer priprema novi tajmlajn, koji će, kako se najavljuje biti ceo u jednom redu. Novi Zeland izabran je kao "mesto testiranja", a upravo će tamošnji korisnici biti prvi koji će isprobati novi dizajn koji sav sadržaj koji korisnik želi da podeli, zajedno sa statusom, "seli" na desnu stranu.

(old_image)

Naravno, cilj ovih promena je da se vlasnici određenih poslova ili portala da fokusiraju na društvene mreže koje će njihovim delatnostima dati pristup većem broju fanova.

Prvi scrinšotovi pokazuju da je Facebook odlučio da zadrži postojeće zaglavlje, a kućice za prijatelje, fotografije, karte i lajkove pretvorene su u novi pod-meni.

Timeline je zauzeo dve trećine stranice pa je veći naglasak stavljen na onome što delimo, aploudujemo i ono što su nam na našem profilu ostavili Facebook prijatelji.

(old_image)

Takođe, uvedena je i nova opcija "Like Page" kojom možemo "lajkovati" nečiju zvaničnu Facebook stranicu, a dodata je i opcija da pratimo slične Facebook stranice, prenosi "Mashable".

(old_image)

Izvor: Index.hr

Pogledajte još