Vermezović: Naplatićemo dug Donjem Sremu

"Ovo je novi pocetak za nas. Nažalost, zbog već poznatih stvari nismo igrali prvi meč protiv BSK-a u utorak. Sutra nas očcekuje nezgodan duel, Donji Srem nam je veliki dužnik, jer znamo kako smo jesenas prošli protiv njih. Veći motiv od toga nam nije potreban", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

Partizan je prolećni deo sezone trebalo da otvori utakmicom u Borči ranije ove nedelje, ali je duel odložen za 6. mart zbog natopljenog terena.

Sutrašnji rival ekipa Donjeg Srema u prvom delu sezone je kao domaćin u Novom Sadu iznenadila šampiona i slavila sa 2.1.

"Donji Srem je promenio dosta igrača u zimskom periodu, ali je organizacija igre ostala ista. Znamo da nam najveća opasnost preti od Damjanovića, Krunića i Zeca. Ne bežimo od uloge favorita i iskreno, ne bi trebalo očekvati ništa drugo osim naše pobede", rekao je Vermezović.

On je dodao da se ne obazire na pojedine špekulacije o tome da nema puno poverenje Uprave kluba.
"Zaista ne razmišljam o tome i ne bavim se ovim stvarima. Ima tu i dosta izmišljenih priča, ako je neko i kontaktirao neke druge trenera iza mojih leđa, neka mu to služi na čast", zaključio je Vermezović.

Ekipa Partizana trenutno vodi na tabeli Superlige sa tri boda više i utakmicom manje od Crvene zvezde.

Meč 17. kola između crno-belih i Donjeg Srema igra se u subotu od 19 sati na stadionu u Humskoj.

(Tanjug)

Pogledajte još