Rijana otkrila da želi dete sa Krisom Braunom

Pevačica je izjavila da nju i Krisa Brauna vezuje posebna ljubav, baš onakva o kakvoj peva u svojoj najnovijoj pesmi "Stay".

- "Stay'" je priča o ljubavi i odnosu koji je tako blizak i za koji želiš da traje zauvek. Nemaš taj osećaj sa svakom osobom koju znaš i zato to ne želiš da izgubiš. Definitivno bih rekla da je Kris taj s kojim imam takav odnos- rekla je 25-godišnja Rijana .

Na pitanje da li želi da se ostvari u ulozi majke, odgovorila je:

"Najverovatnije ću imati dete. Molim se za to da mogu mesec dan da se odmorim. Neke stvari treba da sredim u svom životu jer ne moram da idem na turneje celi život iako volim koncerte. Želim da budem zdrava i srećna za pet godina."

Prokomentarisala je i kritike mnogih žena koji ne mogu da shvate zašto je svom partneru oprostila to što ju je brutalno pretukao.

- Sada smo oboje odrasli i možemo da napravimo pravu stvar. Počinjemo iz početka i zahvalna sam zbog toga. To je ono što želimo. Imamo jako prijateljstvo koje nije lako raskinuti- rekla je Rijanna.

Njena veza sa Krisom Braunomispunjena je brojnim skandalima, a uprkos čestim raskidima njih dvoje su se uvek vraćali jedno drugom.

U pomenutom intervjuu muzička zvezda je objasnila da je je zbog širenja brojnih neistina o njoj odlučila da bude veoma aktivna na društevnim mrežama. Njena namera je da je fanovi upoznaju u pravom svetlu.

Iako deluje da se ne boji ničega, Rijana je otkrila da postoji samo jedna osoba koje se plaši. U pitanju je njena majka.

(Blic)

Pogledajte još