Srpski fudbaleri pred Maksimir: Dajte nam samo keks "Domaćicu"

U petak, 22. marta Srbija će na megdan Hrvatskoj u kvalifikacijama za Mundijal 2014. godine, a hrvatski mediji prenose da su svlačionice stadiona koji je dom zagrebačkog Dinama potpuno renovirane, u njima je bazen, veliki televizor, pun komfor, prenosi "Mondo".

Dva Saveza održavaju kontakt pred taj meč visokog rizika i za sada sve ide po planu.

Zanimljivo je da iz Srbije nije stigao nijedan poseban zahtev domaćinima, osim jednog.

"Ništa, baš ništa nisu tražili, sve je kao i pre bilo koje druge utakmice. Osim jedne stvari - tražili su da ih u svlačionici na dan utakmice čeka keks 'Domaćica' (prozvodi ga 'Kraš')! Osiguraće im 10 do 15 kutija tog slatkiša. Zanimljivo, isto su tražili i Makedonci kad su igrali ovde. Očigledno da taj keks obožavaju svi na prostoru eks YU", izjavio je direktor stadiona Miljenko Sakoman, prenosi "Jutarnji list".

U "Krašu" kažu da im je drago što se njihov proizvod ceni i najavljuju da će fudbalere Srbije osim "Domaćice" čekati i drugi proizvodi te kuće.

"Orlove" će lekati i dovoljna količina vode, ali nisu tražili neku poreklom iz Srbije, već onu koju im obezbede domaćini.

Zagrebački list je iz svega izvukao zaključan da Fudbalski savez Srbije ima puno poverenje u Hrvatski savez u vezi sa organizacijom utakmice.

(Mondo, Jutarnji list)

Pogledajte još