Hana Montana Film

"Volt Dizni" studio je preneo fenomen sa Diznijevog kanala pravo na veliko platno u spektakularnom igranom filmu "Hana Montana Film". Majli Stjuart (Majli Sajrus) pokušava da napravi balans između školskih obaveza, prijatelja i njene tajne ličnosti pop zvezde. Popularnost Hane Montane koja je u usponu, preti da preuzme njen život, a ona joj to možda i dopusti. Zbog toga je otac (Bili Rej Sajrus) odvodi kući na selo, u Krauli Korners u Tenesiju, kako bi se malo vratila u realnost, što postaje okidač za avanturu prepunu zabave, humora i romanse kakvu ni Hana Montana nije mogla da zamisli.

Zanimljivosti...

● Statisti su unajmljeni da igraju paparace u sceni u kojoj Hana Montana snima spot u Santa Moniki. U međuvremenu, pravi paparaci su pokušavali da uslikaju taj isti događaj.

● Konj, Sibiskit, koga u filmu jaše Lukas Til je isti konj koji je igrao u istoimenom filmu.

● Reditelj Piter Čelsom je 15 godina proveo kao glumac u "Kraljevskom Šekspirovom Društvu".

● Scena tuče oko cipela između Hane Montane i Tajre Benks snimljena je na dve lokacije. Spoljašnjost je snimana na veoma trendi Rodeo Drajvu na Beverli Hilsu, a unutrašnjost je snimljena u robnoj kući u Tenesiju.

● U sceni dobrotvornog koncerta, Majli Stjuart (Majli Sajrus) izlazi na scenu i uči publiku plesnim koracima na numeru „Houdaun Troudaun“; hip-hop/kantri numera kojoj je filmska ekipa dala nadimak "Majlina Makarena".

● Majli/Hana u filmu izvodi hitove poput "Rockstar" i "Best of Both Worlds", ali pored njih izvodi i 10 potpuno novih pesama. U filmu se takođe pojavljuju i velike muzičke zvezde poput Tejlor Svift i Raskal Flets.

Pogledajte još