Poslastica za fanove serije "Igra prestola": Nazivi osam epizoda 3. sezone

Nakon što smo vam prestavili postere junaka 3. sezone serije "Igra prestola", kao i oficijelni trejler 3. sezone, spremite se za još uzbudljivih informacija o nastavku HBO-ove hit serije čija premijera je zakazana 31. mart. Za sve koji seriju prate na HBO Adria datum premijere prve epizode 3. sezone je 1. april.

Posebno uzbudljivo za sve poznavaoce cool glumaca koji jednostavno nemaju potrebu da "iskaču sa svih strana", jeste da će se u 3. sezoni ekipi pridružiti Tomas Broudi-Sangster koji je igrao neodoljivog dečaka u filmu "Ustvari ljubav". A fanovi "Misfitsa" će totalno odlepiti jer u "Igru prestola" stiže sjajni Ivan Reon.

Naravno, već nazivi osam od deset epizoda će velikim fanovima romana Džordža R.R. Martina, posebno "Oluje mačeva", biti pomalo "spojleri" koji će im nagovestiti šta ih čeka u ekranizaciji. Međutim, za sve koji gledaju seriju nazivi će biti samo tizer onoga što verovatno pretpostavljaju da su autori serije Dejvid Beniof i D.D.Vajs mogli da izmaštaju iz Martinovih romana.

Ako nekome "spojlujemo" ugođaj, unapred se izvinjavamo... Jednostavno nismo mogli da izdržimo da ne podelimo sa vama ovu informaciju "iz tajnih izvora fanovskih GoT sajtova", jer znamo koliko svi s nestrpljenjem gledate u kalendar čekajući premijeru prve epizode 3. sezone. Uostalom, nazivi epizoda su toliko intriganti da će pozitivna tenzija samo još više da poraste.

Prva epizoda – Valar Dohaeris
Druga epizoda – Dark Wings, Dark Words
Treća epizoda – Walk of Punishment
Četvrta epizoda – And Now His Watch is Ended
Peta epizoda – Kissed by Fire
Šesta epizoda – Naziv epizode još uvek nije otkriven
Sedma epizoda – The Bear and the Maiden Fair
Osma epizoda – Naziv epizode još uvek nije otkriven
Deveta epizoda – The Rains of Castamere
Deseta epizoda – Mhysa

Otkrićemo vam još nešto, ukoliko još uvek niste ovladali valirijskim jezikom: Mhysa znači majka! Ostalo prepuštamo vašoj mašti...
Šta vam govore nazivi epizoda 3. sezone "Igre prestola"?
Da li možete da pretpostavite šta će se sve dešavati (molimo one koji su čitali romane da ne "spojluju")?
Uzbuđenje raste, jer "Zima dolazi",ali i "Zmajevi dolaze"...

Zmajevi dolaze!

(old_image)

Ove pesme benda The National se sigurno sećate iz 2. sezone!

Pogledajte još