Restoran Zapata Ciudad: Ponedeljkom kokteli po specijalnoj ceni

Opuštena atmosfera restorana koji se nalazi u samom srcu grada, osvojiće vas za sva vremena. Zapata Ciudad sada je ima novi način da vas privoli da se nakon napornog radnog dana (dokazano najtežeg za posao, pogađate -ponedeljka) opustite: koktelima po ceni od 225 dinara.

Ponuda koktela u ovom prestoničkom restoranu je više nego zadovoljavajuća, pa su vam na raspolaganju najpoznatiji svetski kokteli kao što su: Cosmopolitan, Martini, Black Russian , Godfather... Znamo, pitate se "Gde je tu Margarita?" E to je posebna priča: Margarita ima poseban tretman : dobijate dve po ceni jedne!

Igračica po imenu Rita de la Rosa, poznata po svojim usnama crvenim poput ruže, bila je čest posetilac kluba Rancho la Gloria. Volela je da pije ali sva žestoka pića osim tekile bi je uspavala. Pošto pijenje tekile nije dolikovala ženama tog doba, zamolila je barmena da joj smili neki drugi način služenja tekile. Nakon što je odgledao njen ples, inspirisan njenom ženstvenošću osmilio je piće, pomešao je tekilu sa sokom limea, jer je njena haljina bila zelene boje, a zatim je dodao Cointreau zbog njenog slatog glasa

U restoranu Zapata Cuidad služe čak 12 vrsta Margarite: Strawberry , Peach , Waterlemon , Banana, Italian, Whitecap, Raspberry ....do one sa etiketom "Home made".

Ako ste se već zabrinuli, jer nikada ne pijete alkohol, pa čak ni ponedeljkom posle 18 h, nema potrebe: u ovu primamljivu ponudu spadaju i bezalkoholni kokteli!


Ugođaj možete upotpuniti specijalitetima sa njihovog bogatog menija . Mi vam preporučujemo da se počastite nekim predjelom. Da budete siti taman toliko da vas kokteli ne opiju previše!


U ponedeljak od 18h pravac "Zapata Ciudad " na čašu koktela i veliku dozu dobre enrergije!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.