Top 10 stvari koje svaka žena treba da zna o svom muškarcu

Bilo da vam je veza sveža ili ste godinama zajedno, još uvek postoje načini da ojačate vašu ljubav. Sve što je potrebno je biti svestan ključnih informacija koje garantuju uznošenje odnosa na neki viši nivo. Saznajte kojih 10 stvari svaka žena treba da zna o svom dragom:

1. Šta čini da se oseća korisno i potrebno. Neki momci vole da popravljaju po kući, dok drugi čak i nemaju osnovni alat ili ne znaju gde im stoji. Posvetite malo vremena da shvatite šta je to zbog čega se on oseća korisnim i na koje sve načine njegovo prisustvo ima pozitivan uticaj u vašem životu.

2. Šta mu zaista pomaže da se opusti. Besomučno gledanje repriza omiljenih krimi serija može biti vama najdraža razbibriga posle posla, ali nemojte i njega uvlačiti u to. On takođe mora da se opusti nakon napornog radnog dana, a to treba da uradi na svoj način. Podstaknite ga da u tim malim trenucima odmora radi ono u čemu istinski uživa.

PROČITAJ I: Otkrivena formula za ozbiljnu vezu

3. Koliko često razgovara sa bivšom. Ako su raskinuli pre šest meseci možda mu je teško da je u potpunosti izbriše iz života. Vi imate pravo da znate ukoliko su u kontaktu i da mu kažete da li vam to smeta. Naravno da je komplikovanije ako imaju zajedničku decu. Neka zna da razumete kako mora da ima neku vrstu odnosa sa njom i da ga vi podržavate.

4. Da li skreće u levo ili desno. Pritom ne mislimo na to kojom rukom piše. Važno je da znate kakvi su mu politički stavovi po pitanjima koja su važna za vas. Kod novih ljubavi to može biti okidač raskida, ali ni ovo ne mora da znači. Za bračne parove je važno da su svesni stavova partnera, i svih tema koje treba izbeći ako želite miran san.

5. Kako da ga naterate da se otvori. Muškarci takođe imaju potrebu da pričaju - samo ne onoliko koliko su to u stanju žene. Potrudite se da uspostavite odnos u kom će on hteti, sve što ga tišti, da podeli sa vama kada stvarno to želi i kada mu je potrebno, a ne kada vi to zahtevate. On mora da zna da je uredu da se razgovor nekad vrti samo oko njega.

PROČITAJ I: Top 5 grešaka koje žene rade u vezi

6. Šta ga pali. Neke žene nikada ne prave prvi potez, odnosno ne iniciraju seks, ali momci vole kad njihova draga to ponekad uradi. Ako su mu uši posebno osetljiva tačka, zašto ga, s vremena na vreme, ne bi gricnuli za uvo i pokazali mu koliko ga želite.

7. Šta ga potpuno "spušta". Bilo da je to kada njegov omiljeni tim gubi ili godišnjica smrti roditelja, treba da znate zbog čega sve vaš dragi može da bude tužan. Možete pokušati da ga oraspoložite, ili barem znate da niste razlog zbog koga se ponaša tako čudno.

PROČITAJ I: Top 10 saveta da ljubav traje

8. Da želi da bude od pomoći. Žene se tako lako odaju zvocanju u vezi svega što partner ne radi. Ali ako on pokušava da budu od pomoći, treba mu "odati priznanje" čak i ako to radi pogrešno. Onda pronađite neki lep način da mu pokažete kako to u stvari treba da odradi.

9. Njegov omiljeni sportski tim. Većina žena mrzi da gleda sport, ali njihove jače polovine to prosto obožavaju. I stvarno iz srca vole svoje timove. Iako može da vam bude teško da zajedno sa njim ispratite celu utakmicu, on će ceniti činjenicu što bar znate kada je njegovi omiljeni tim u finalu.

10. Šta stvarno može da povredi njegova osećanja. Njegove bolne tačke nikada ne iznosite u javnosti niti ih koristite prilikom svađa.

Izvor: Smedia

Pogledajte još