Simo Krunić menja Jankovića?

Naime, za večeras je na najvećem srpskom stadionu zakazan Upravni odbor koji će raspravljati o poverenju treneru, a kako piše Sportski žurnal prvi pik sportskog direktora Zvezde Zorana Stojadinovića da sedne na užarenu klupu rveno-belih je Simo Krunić.

Nije tajna da je rukovodstvo Crvene zvezde, a ponajviše sportski direktor, razočarano na koji je način ekipa igrala u prva dva prolećna kola, odgovornost trenera je najveća i kako sada stvari stoje večeras bi lako moglo da se dogodi da Jankoviću bude izglasano nepoverenje.

Odavno je poznato i da Janković nije trener po ukusu Zorana Stojadinovića, te da ovaj nije bio za opciju da mladi stručnjak ostane na klupi po dolaksu nove uprave. Ipak, tada je pregu odnela Džajićeva reč i Janković je dobio šansu.

Prema saznanjima Sportskog žurnala, ukoliko dođe do smene Aleksandra Jankovića, Stojadinović će se zalagati da Zvezda angažuje sadašnjeg trenera Jagodine Sima Krunića. Sportski direktor crveno-belih ima visoko mišljenje o Krunićevim stručnim kvalitetima, a toliko ga ceni da je još zimus razmišljao da ga dovede na klupu kluba sa Marakane.

Zanimljivo je i to da je Krunić prisustvovao jučerašnjoj utakmici na Vračaru.

Da podsetimo, Janković je odmah posle utakmice sa Radom i remija na Vračaru rekao da nema nameru da podnosi ostavku. Čini se ipak da se on večeras neće mnogo pitati...

Izvor: Mozzartsport

Pogledajte još