Ekrem Jevrić ne ulazi u kuću "Velikog brata": Pravac "Naša farma" na nagovor Željka Mitrovića!

Ekrem Jevrić se ipak neće pojaviti u šouu "Veliki brat" koji 13. marta počinje na TV B92. On je na nagovor Željka Mitrovića odlučio da se opet pojavi na "Farmi“, koja uskoro startuje na TV Pink.

Jevrić je trebalo za 2.000 evra nedeljno da bude u kući na Košutnjaku, ali razgovor s vlasnikom Pinka u Njujorku ga je podstakao da promeni mišljenje i potpiše ugovor za rijaliti u kojem se rodila njegova ljubav s pevačicom Vendi.

Mitrović je na proputovanju od Los Anđelesa preko Njujorka do Londona, Roterdama i Stokholma svratio u dom vlasnika hita "Kuća-pos’o, pos’o-kuća“ kako bi osigurao njegovo učešće na seoskom imanju u Lisoviću. Rijaliti neće menjati koncepciju, ali hoće ime i emitovaće se pod nazivom "Naša farma.

Osim Ekrema, kako saznajemo, tamo će se pojaviti i reper Cvija. Očekuje se učešće Stanije Dobrojević, Alekse Markovića Akija, mlade zvezde "Granda“, i Seksi Sandre. Međutim, to nije ni približna lista takmičara, jer se očekuje ulazak čak 22 VIP-ovca, a većina imena se još drži u tajnosti.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.