Riblja čorba prošla kroz Trijumfalnu kapiju!

Riblja čorba je nastupila u prepunom (700 ljudi) klubu „New Morning“, čuvenom po svirkama džez velikana (Džon Koltrejn, Dizi Gilespi...) a od bendova sa naših prostora dolazili su i Crvena jabuka, Zabranjeno pušenje...

-Igla nije imala gde da padne – ako je neko još došao do kluba, nije bilo šanse da uđe – sa zadovoljstvom ističe basista Miša Aleksić. – Vladalo je veliko interesovanje. Atmosfera – odlična, ljudi su non stop pevali. Baš su došli pravi Čorbini fanovi, što me je pomalo i iznenadilo, jer dosta naših po Evropi sluša narodnjake. „Lutku“ su otpevali sami, bilo je kao prošli put u Areni (smeh).

Bend intenzivno uvežbava nov repertoar za beogradski koncert, ali ga, iz razumljivih razloga, nije testirao u Parizu.
-Promenili smo nekoliko pesama, ali smo morali da odsviramo „Avionu, slomiću ti krila“, „Amsterdam“, „Nemoj da ideš mojom ulicom“ jer dugo nismo bili tamo.

(old_image)

Članovi Riblje čorbe su kratko boravili u Parizu, ali su uspeli da naprave nekoliko fotografija za uspomenu, pred sam povratak. Trijumfalna kapija, Ajfelova kula, spomenik Kralju Petru... Greh bi bio ne ovekovečiti. Novo putovanje je već sutra (utorak) – bend će se, tradicionalno, pojaviti na manifestaciji Oskar popularnosti, ovoga puta u Banjaluci, a u četvrtak (14-16 h) Bora, Miša, Džindžer, Vicko i Nikola u Kragujevcu (tržni centar „Plaza“) nastavljaju serijal druženja sa fanovima u „Time Out“ prodavnicama. Osmog marta će predahnuti uz lepše polovine, od subote – ponovo svakodnevne probe, ne bi li sve u Kombank Areni bilo „pod konac“.

Foto: Riblja čorba official

Pogledajte još