Kojot iz Eyesburna reaguje na napade da koristi nelegalne supstance: Neka mi se armija Ivice Dačića skine s "one stvari"! (VIDEO)

U video obraćanju pod nazivom "Istina", koji traje skoro 8 minuta, vidno ogorčeni muzičar Nemanja Kojić Kojot iz benda "Eyesburn", poznat i kao Hornsman Coyote, odlučio je da progovori o, kako tvrdi, stalnim napadima koje preživljava od policije koja pretpostavlja da je konzument narkotika.

Svoj "manifest" javnosti Kojot počinje iznošenjem svog punog imena i prezimena, potom čak i broja lične karte. Kako kaže, predmet obraćanja je "neumorno maltretiranje okoline u odnosu na njega", kao i reakcija na optuživanja da koristi nelegalne supstance i konačno, apel da mu se "armija Ivice Dačića skine sa one stvari".

- Kod mene ne mogu da nađu nikakve nelegalne supstance, jer ja jednostavno ne koristim nelegalne supstance i nemam veze sa njima. Džoint nisam zapalio tri je*ene godine. Propio sam se zato što mi je zabranjeno da budem ono što bi trebalo da budem. Uništio sam svoj život u ovom sistemu - kaže Kojot nakon što je ispričao kakvo je maltretiranje doživeo od policije u civilu koja ga je pretresala nasred Bulevara Kralja Aleksandra gledajući mu čak, kako kaže, i s "lampom u testise".

Pogledajte celo obraćanje javnosti Kojota koji je policiju čak i pozvao da dođe u njegov stan da mu "gurne prst u du*e" i proveri da li koristi narkotike. Takođe, Kojot je istakao da ne želi da se ovaj sistem prema njemu tako ponaša, jer je 20 godina uspešan muzičar, koji nikoga nije prevario za novac i dodao je da će reagovati sledeći put kada ga neko bude maltretirao.

UPDATE 1: Video pod nazivom "Istina" u kome se Kojot obraća javnosti povodom maltretiranja koje, kako kaže, stalno preživljava je nakon nekoliko sati uklonjen sa njegovog YouTube kanala MrHornsman. Razlozi uklanjaja su za sada još uvek nepoznati. Da li je nekome smetalo to što je Kojot želeo javno da kaže?

UPDATE 2: Na drugom kanalu na YouTubeu, pod nazivom madafakerprodakshn ponovo se pojavilo Kojotovo obraćanje javnosti.

Svojevremno je veliki hit na YouTubeu bilo Kojotovo gostovanje u emisiji Ivon Jafali na Studiju B. Za njegovo ponašanje i izgled u ovoj emisiji većina je bila uverena da je posledica konzumiranja narkotika, odnosno kako piše u opisu klipa "Kojot naduvan u emisiji 'Budni sa Ivon'".

Pogledajte još